ispanija650 parašė:
labiausiai yra baisu kad niekas nebutu sutrike,kad viskas issivystytu kaip reikia,o kad visi coliukai kovotojai tai as tuo tikiu,manau jie stipresni negu mes tevai.…
as buvau su maziukais menesiuka klinikose niekada neisejau...
ispanija650 parašė:
labiausiai yra baisu kad niekas nebutu sutrike,kad viskas issivystytu kaip reikia,o kad visi coliukai kovotojai tai as tuo tikiu,manau jie stipresni negu mes tevai.…
as buvau su maziukais menesiuka klinikose niekada neisejau...
ispanija650 parašė:
As kadangi gimdziau ne LT, tai net negalima gulėti kartu su mazyliu, o gali tik lankyti..
ispanija650 parašė:
as kartu gulejau su vaikais visa laika
ievka parašė:
As kadangi gimdziau ne LT, tai net negalima gulėti kartu su mazyliu, o gali tik lankyti..
Bet man net ir gygytoja kol kas sako kad man nera prasmes gulet nes paddt niekuo negaliu,juk nei paliest nei pamaitinti,nei buti kzrtu,svarbu tik atnesti pienuko sake,tai pasimeciau ka man daryt
nes veliau jei viskas klostysis gerai pereisim i antra etapa i reanimacijz tada jau ten turesiu but as visada...
ispanija650 parašė:
ačiu tau labai.manau kad siais laikais vistiek medicina gali daug turint tinkamus aparatus.giliai sirdy turiu daug vilties kad bus viskas gerai.
tikrai nuosirdziai linkiu stiprybes, jei bus labai sunku, parasyk man i az, pazadu isklausyti ir padeti moraliskai, pamatysi neuzilgo ateis ta dienele, kai jau galesi priglausti savo stebukliuka prie krutines ir viskas eis tik geryn ir geryn
ievka parašė:
As irgi gimdziau ne Lt ir ten tik lankymas, taciau salygos labai geros, as praktiskai nuo ryto iki vakaro pas ja budavau
Aiste T. parašė:
tikrai nuosirdziai linkiu stiprybes, jei bus labai sunku, parasyk man i az, pazadu isklausyti ir padeti moraliskai, pamatysi neuzilgo ateis ta dienele, kai jau gale…
Tai pas mus ir sąlygos geros, grizdavau namo tik miegot.. ;)
ispanija650 parašė:
Bet man net ir gygytoja kol kas sako kad man nera prasmes gulet nes paddt niekuo negaliu,juk nei paliest nei pamaitinti,nei buti kzrtu,svarbu tik atnesti pienuko sa…
Pradzioje pažiūrėk pati, kaip jausies.. Niekas neverčia ten gulet.. Bet siaip tai paliest jau turėtu leisti..
Siaip jei geriau jausies namo grizdama pamiegot, tai gali kolkas ir nesigult, nes paskui vis vien gali tekt pora men pagulet..
ievka parašė:
Tai pas mus ir sąlygos geros, grizdavau namo tik miegot.. ;)
Kad veliau but kartu reikes tai as zinau,bet dabar sakau man pasake kad galiu tik piena nesti,o lankyti nebutina jei skaudu ziureti nes realiai ji visad buna uzdengta inkubatoriuje kad tamsa butu padarytas grynai pilvo efektas kaip gimdoje,liesti dar anksti nes viskas plona ir jautru labai,as gal net bijociau.
Jovita... parašė:
Oj mamytes pasakysiu savo nuomone...bet tai tik mano nuomone...negaleciau kazkur namie miegot zinodama,kad mano vaikuciai ligoninej ir nesvarbu,kad negaliu niekuo p…
Ta pati ir as galvoju kad negalesiu ramiai saubnamie buti,bet buvimas cia irgi beprasmis nes as nueinu i diena tik karta jos aplankyt,nes man baisu ten buti,as kai nematau tai atrodo viskas bus gerai,bet kai nueinu pamatau ta vaizda ta bejegi kuneli ir maza gulinti vaikiuka kuris net nepanasus i vaika pasidaro graudu ir baisu,visa nakti negalejau miegot,is kur gaut stiprybes nezinau.
o gryzus namo gal atsigausiu,kasdiena ja lankysiu,veziosiu pienuka,busiu kiek galesiu,mane jau gal ta ligonines aplinka slegia kazkiek,bet kartu man cia ir antrieji mano namai.
6 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai