pele_1 parašė:
Sveikosmano ankstukas gime 32sav. Pagrindine beda buvo kvepavimas. Turejo plauciu ventiliacija, usiukus
Sekmes jums stiprejant
pele_1 parašė:
Sveikosmano ankstukas gime 32sav. Pagrindine beda buvo kvepavimas. Turejo plauciu ventiliacija, usiukus
Sekmes jums stiprejant
Issprogtake parašė:
Turbūt vistiek dar gulite ligoninėje, ar gydytojai neatsako į šį klausimą? Aš manyčiau, kad tiesiog reikia laiko ir būtinai stebėti rodiklius, išmoks mažylis kvėpuo…
Atsakymas gydytojos: kol nukrites zemiau 70 nebuna 20sekundziu, tai cia ne apneja, tai kaip ir nereiktu jaudintis...
na tikiuosi, kad jau greit pramoks reguliuoti savo kvepavima pilnai mano mazasis saunuolis
Mano mazylio maitinimasis prasidejo nuo zonduko, perejo prie buteliuko, dabar buteliukas +krutis. Noreciau, kad nebereiktu pienelio nutraukinet, o vaikas pats pavalgytu is kruties tiek, kiek reikia. O dabar suvalgo iki 30 ml ( is reikiamu 60 ml).ir uzmiega. Pasidalinkit , prasau, patarimais, kaip zengt mum dar 1 zingsniuka i prieki, ty maitintis tik is kruties
aciu
pele_1 parašė:
Mano mazylio maitinimasis prasidejo nuo zonduko, perejo prie buteliuko, dabar buteliukas +krutis. Noreciau, kad nebereiktu pienelio nutraukinet, o vaikas pats paval…
Siulyciau isbandyti papildomo maitinimo sistema ir kantrybes
pele_1 parašė:
Mano mazylio maitinimasis prasidejo nuo zonduko, perejo prie buteliuko, dabar buteliukas +krutis. Noreciau, kad nebereiktu pienelio nutraukinet, o vaikas pats paval…
Tiesiog zenkit
Mano pirmagimis gime 33 sav. viskas buvo su maitinimu taip kaip jums
ir praejus mazdaug menesiui nuo gimimo as tiesiog nustojau nusitraukineti, pradejau maitinti tik is kruties. Bet aisq pradzioje turejom kudikiu svarstykes ir sverdavau visada pires maitinima ir po maitinimo, kad matyt kiek isvalgydavo. Bet juk reiketu prisiminti kad kudikeliai valgo ne visada vienoda kieki. Svarbu kad butu isvalgyta apytiksli paros norma. Na ir dar svarbu, kad svoris augtu ir leliukas greiciau tvirtetu. Tai tikrai jums labai rekomenduoju pasiskolinti kudikiu svarstykles ir pradzioje pasvereneti.Ir stebeti situacija - augantis svoris ir minimum 6 slapi pampersai, vadinasi issitraukia pakankamai pieno
Pasiryskit, bukit drasi, pasitikekit savimi ir savo leliuku ir viskas jums pavyks
Sekmes!
Daivyte parašė:
O gal pabandyt dazniau. Kai vaikas pats uzsimano, o ne kaip valandos liepia.
Jei uzsimanytu, butu gerai
beda, kad paprastai neuzsimano dazniau
pele_1 parašė:
Jei uzsimanytu, butu geraibeda, kad paprastai neuzsimano dazniau
![]()
neisnesiotukai neuzsimano
reikia juos uznorinti
tiesiog zadinkit ir bandykit zindyti ne reciau aip kas 3 val ir nakti. O geriau kas 2-2.5 val
aurutesam parašė:
neisnesiotukai neuzsimanoreikia juos uznorinti
tiesiog zadinkit ir bandykit zindyti ne reciau aip kas 3 val ir nakti. O geriau kas 2-2.5 val
O kokio amziaus susireguliavo tas noras jums?
idomu, kiek laiko man teks su zadintuvu gyvent
20 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai