Jurgita @ parašė:
Dėl hcg jau sunku ką pasakyti, jūs kada turite vizitą apžiūrai?
30dieną. Galvoju dar poryt padaryt hcg. Matysiu ar apskritai auga.
Jurgita @ parašė:
monikenas parašė:
Aš panašiu metu pasidariau hcg, tai skaičiavau, man nesigavo, kad dvigubėjo. Bet per apžiūras sakė, kad auga gerai dydis atitinka. Niekada nesakė, kad kažkas ne taip, viskas buvo tobula. Bet nustojo širdelė plakti 9 savaitę.
Jurgita @ parašė:
Jurgita @ parašė:
Aš panašiu metu pasidariau hcg, tai skaičiavau, man nesigavo, kad dvigubėjo. Bet per apžiūras sakė, kad auga gerai dydis atitinka. Niekada nesakė, kad kažkas ne t…
Oj kaip liūdna... Niekad negali ramiai jaustis 😢
monikenas parašė:
Aš dabar supratau, kad teigiamas hcg dar nieko nereiškia. Kol vaikelio neturi ant rankų, tol negali atsipalaiduoti, aišku nenoriu jūsų bauginti, aš kaip įmanydama stengiausi nestersuosuoti, ir išlikti rami. Jums širdelė jau plaka vaikeliui?
Jurgita @ parašė:
Aš dabar supratau, kad teigiamas hcg dar nieko nereiškia. Kol vaikelio neturi ant rankų, tol negali atsipalaiduoti, aišku nenoriu jūsų bauginti, aš kaip įmanydama s…
Darė echo kai buvo 5sav. Tai dar nesimatė. Bet gydytojas sakė, kad viskas gerai. Normalu.
Jurgita @ parašė:
Aš dabar supratau, kad teigiamas hcg dar nieko nereiškia. Kol vaikelio neturi ant rankų, tol negali atsipalaiduoti, aišku nenoriu jūsų bauginti, aš kaip įmanydama s…
Ir kai turi ant ranku, irgi negali atsipalaiduoti, ir netgi dar labiau negali
Niekada jau dabar nebebus ramu, toks mamu likimas
monikenas parašė:
Darė echo kai buvo 5sav. Tai dar nesimatė. Bet gydytojas sakė, kad viskas gerai. Normalu.
5 savaitę ir man nesimatė
Meshka parašė:
Ir kai turi ant ranku, irgi negali atsipalaiduoti, ir netgi dar labiau negali![]()
Niekada jau dabar nebebus ramu, toks mamu likimas
![]()
Tikra tiesa, einu po 10 kart tikrint ar kvėpuoja 😁
Bet man vistiek ramiau dabar, nei kai laukiausi, į priemima neprivazinesi tiek kartų per dieną 😁
Ragdoll parašė:
Tikra tiesa, einu po 10 kart tikrint ar kvėpuoja 😁
Bet man vistiek ramiau dabar, nei kai laukiausi, į priemima neprivazinesi tiek kar…
Na taip, is dalies gal ramiau kai gimsta, nes jau visvien ant ranku ir gali kazka daryti, jeigu kas nors blogai, o ne vien pergyventi ir nezinoti kas ten vaikuciui tavo viduj darosi
Meshka parašė:
Na taip, is dalies gal ramiau kai gimsta, nes jau visvien ant ranku ir gali kazka daryti, jeigu kas nors blogai, o ne vien pergyventi ir nezinoti kas ten vaikuciui …
Tikrai taip 😊
Tu matai savo kūdikį... jei jam blogai, gali padėti.
Aš irgi visą savo nėštumą buvau nuolatinėje įtampoje. Uojetus... kai atsimenu tai net dabar baisu kiek mes turim ištverti.
Kiekvienas hcg, PRG tyrimas...
Vėliau echo... kiek streso, kiek laukimo...
Tyrimai, judesiai, menkiausias sudiegimas.
Jei jautriai reaguoji tai vajetus 🙈
Atsimenu ateidavau echo ir iškart prašydavau, kad pirmiausia pažiūrėtų ar plaką širdelės.
Nu o paskui sakau jau žiūrėkit ką ten reikia 😂.
O va kai jau gimė kitos baimės atsirado... šokinėdavau ištisai ar kvėpuoja 🥺 ir dabar vaikinam jau virš 2 metų, o aš bėgioju... jei tik ilgiau pietų pamiega, jau einu žiūrėt...
O kiek kartų esu išsigandus, nes pasirodė, kad kūnelis vėsus 🙉🙉🙉 o kiek kartų vaiką čiupau ir iš miegų prikėliau 😵💫
Jetus... kokia aš nenormali mama 🫣😂
1 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai