@akvarele parašė:
tikrai, labiausiai po nakties nemalonu kai šlapi apatiniai/pižama lieka, bėga skystai 🙈
Aš tai dėdavaus įklotą ir nakčiai, nes tas šlapumo jausmas neleisdavo normaliai miegot. Vieną naktį jau net pagalvojau gal šlapimo nelaikau 😂
@akvarele parašė:
tikrai, labiausiai po nakties nemalonu kai šlapi apatiniai/pižama lieka, bėga skystai 🙈
Aš tai dėdavaus įklotą ir nakčiai, nes tas šlapumo jausmas neleisdavo normaliai miegot. Vieną naktį jau net pagalvojau gal šlapimo nelaikau 😂
Pukis_ parašė:
Man tai ryte daugiausia isbegdavo, per nakti gulint kazkaip issilaikydavo didzioji dalis
aisku tada dar nesikeliau i wc 5 kartus kaip dabar
minimac parašė:
Merginos, iki kelintos savaites jus naudojote Zibor? Man sake gyd nutraukti prasidejus 11 sav.
Leiskite pasiteirauti, o kodėl jį Jums išrašė?
Turiu atliekamo, gal kam reikia?
Bulka parašė:
Merginos, gal kuri naudojo besins progesterone ovules?
Man pastoviai jos gabalais krenta nesutirpusios, tooks nemalonus jausmas, aš nebeg…
Tikrai šlykštus jausmas,teka,baltais gabaliukais išsivalo.o dabar ir snarglių būna,kaip baltymo geivių...paranoja dėl kraujo ir man.. yra geriamo,bet bijau rizikuot,gal vietiškai geriau veikia..
kinza parašė:
Leiskite pasiteirauti, o kodėl jį Jums išrašė?
Turiu atliekamo, gal kam reikia?
Santaruose po ivf jis ieina i standartini vaistu krepseli, kuriuos tenka vartoti 😊
mamax2 parašė:
Tikrai šlykštus jausmas,teka,baltais gabaliukais išsivalo.o dabar ir snarglių būna,kaip baltymo geivių...paranoja dėl kraujo ir man.. yra geriamo,bet bijau rizikuot…
Jau mazai liko 🙈 nuo 12 savaites mazinsime prg.
O ir vietiskai savo geriau naudoti
minimac parašė:
Jau mazai liko 🙈 nuo 12 savaites mazinsime prg.
O ir vietiskai savo geriau naudoti
Įdomu, pagal ką skiria prg. Kai kurios mažina nuo 15 sav. Kitos nuo 12 sav, o aš paskutinę tabletę įsidėjau 11 sav ir 4 d. ryte. Net nesulaukus 12 sav sakė jau ir nebetęst. Bet ir viskas gerai, jokių tepliojimo ar ko ir nebuvo baigus anksčiau
GyvenantiPuikiai parašė:
Įdomu, pagal ką skiria prg. Kai kurios mažina nuo 15 sav. Kitos nuo 12 sav, o aš paskutinę tabletę įsidėjau 11 sav ir 4 d. ryte. Net nesulaukus 12 sav sakė jau ir n…
Siaip tai sako, kad nuo 12 sav placenta perima prg "darba", todel dazniausiai nuo 12 savaites ir nutraukia. Bet visada buna isimciu, pvz laukiasi dvynuku, pries tai buvusios nelaimes arba gyd apsidraudzia ir skyria ilgiau vartoti prg.
Man db baiginejasi 9 sav ir as jau mazinu prontogest, o 10 sav pabaigoje ir pabaigsiu ji leistis. Gyd argumentavo - viskas graziai vystosi, neteplioja, tai uzteks ir ovuliu iki 12 sav.
minimac parašė:
Siaip tai sako, kad nuo 12 sav placenta perima prg "darba", todel dazniausiai nuo 12 savaites ir nutraukia. Bet visada buna isimciu, pvz laukiasi dvynuku, pries tai…
Aha, su leidžiamais baigiau, kai buvo 10 sav ir 4 dienos. Naudojau Lubion. O tada jau liko tik ovulės. Paskui jas mažinau ir baigiau anksčiau nei 12 sav. Matyt, pakako vis tiek. Buvo labai baisu nutraukti, labai bijojau.
18 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai