tarkuotassuris parašė:
Sveikos, šiandien paskambino iš Santarų, paskyrė vietą pas genetikę. Kaip tik tą pačią dieną kai aš buvau užsirašius privačiai pas Benušienę. Tai tik norėjau pasaky…
Kokiu kodu buvo siuntimas, koks tekstas?
tarkuotassuris parašė:
Sveikos, šiandien paskambino iš Santarų, paskyrė vietą pas genetikę. Kaip tik tą pačią dieną kai aš buvau užsirašius privačiai pas Benušienę. Tai tik norėjau pasaky…
Vera_ parašė:
Dar siuntimo negavau, laukiu kol išrašys mano ginė. O yra kokios nors taisyklės, kokiu kodu būtent turi būti? Gal kas nors žinot?
tarkuotassuris parašė:
Dar siuntimo negavau, laukiu kol išrašys mano ginė. O yra kokios nors taisyklės, kokiu kodu būtent turi būti? Gal kas nors žinot?

Gavau vizitą būtent tai savaitei , kada ir liepė nueiti gydytoja.
Širdelės parašė:
Gavau vizitą būtent tai savaitei , kada ir liepė nueiti gydytoja.
O kas yra vpc?
tarkuotassuris parašė:
O kas yra vpc?
Aš pati nežinau, gydytoja tik užsiminė, kad dar papildomai nusives į stacionarą. Tai gal tai ir reiškia 🙂
tarkuotassuris parašė:
O kas yra vpc?
Valstybinis patologijos centras
Širdelės parašė:
Aš pati nežinau, gydytoja tik užsiminė, kad dar papildomai nusives į stacionarą. Tai gal tai ir reiškia 🙂
Tai čia yra jūsų siuntimas pas genetiką? Nes apie tai, kad siunčiama gydytojo genetiko konsultacijai nieko neparašyta.
tarkuotassuris parašė:
Tai čia yra jūsų siuntimas pas genetiką? Nes apie tai, kad siunčiama gydytojo genetiko konsultacijai nieko neparašyta.
Va čia tas siuntimas , kad siunčiama konsultacijai , į perinatalogijos centrą, pas gydytoja Jelena Volochovič užsirašiau , nes ji daugiau dirba su dviniais. O kuris čia skaitosi kodukas aš atvirai pasakysiu nežinau.
Širdelės parašė:
Va čia tas siuntimas , kad siunčiama konsultacijai , į perinatalogijos centrą, pas gydytoja Jelena Volochovič užsirašiau , nes ji daugiau dirba su dviniais. O kur…
Gyd. J. Volochovič nėra genetikė. Ji yra tiesiog ginekologė 🙂 pas genetiką kad būtų siuntimas tai ir turi būti parašyta - siunčiama gydytojo genetiko konsultacijai.
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai