Uogyte12 parašė:
Merginos kurios buvot susidūrusios refliuksu, rėmens griaužimu, ka vartojote, kad sumažinti?Gerkle visa išgriaužta ir skaudanti.
Rennie, Frutin, Ranigast.
Uogyte12 parašė:
Merginos kurios buvot susidūrusios refliuksu, rėmens griaužimu, ka vartojote, kad sumažinti?Gerkle visa išgriaužta ir skaudanti.
Rennie, Frutin, Ranigast.
Uogyte12 parašė:
Gerdoff.
Uogyte12 parašė:
Renie čiulpiamos tabletės, bet man vienam kartuibužtenka puselės tik
Uogyte12 parašė:
Pienas ir Renne
BJAA parašė:
Turiu klausimą, kas buvo pas genetikus 11-13 sav. Kaip tikrina? Echoskopuoja išoriškai ar vaginaliniu būdu?
Pilvukas
In94 parašė:
Sveikos kas buvo 18-20 sav Santarose pas genetike Egle Butkeviciene? Kokie atsiliepimai?
Aš buvau su pirmu nėštumu 12 sav echo pas ją. Nelabai jau prisimenu, bet kažko blogo pasakyti negaliu. Man atrodo viskas gerai praėjo.
BJAA parašė:
Turiu klausimą, kas buvo pas genetikus 11-13 sav. Kaip tikrina? Echoskopuoja išoriškai ar vaginaliniu būdu?
Per pilvą 🙂
BJAA parašė:
Man tikrino per pilvą, bet pagal aprašymą tai galima įvairiai.
2 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai