Ocean Ni parašė:
O nesauda genetiko apziuroj? Tas pats kaip paprastas echo, ar daugiau ten "makaluoja" 🙈? Vis dar vaginaliniu apziuri, ar ne?
Per pilvą žiūri. Neskauda. Echoskopas, tik ilgiau
Ocean Ni parašė:
O nesauda genetiko apziuroj? Tas pats kaip paprastas echo, ar daugiau ten "makaluoja" 🙈? Vis dar vaginaliniu apziuri, ar ne?
Per pilvą žiūri. Neskauda. Echoskopas, tik ilgiau
Ocean Ni parašė:
Ne, genetikai žiūri tik per viršų ir viską matuoja😊 dar jeigu prisca turbūt krauja paima po visko🤔
Ocean Ni parašė:
Neskauda
per pilvą žiūri. Man tik lb baisu buvo, kad kažką blogo pamatys. O vyro laimės pilnos akys buvo
o dar kai pasakė, kad mergytė. Išvis
Ocean Ni parašė:
Oh wou, taip anksti. Bet 13 sav jau turėtų kažkas matytis, ane? Turiu vizitą pas Benušienę lygiai 13 sav kaip bus.
Pirma dukra, iki 20sav, buvo berniukas 😄KK 20sav sake sorry, pimpuko tikrai nematau 😄 aisku, tada buvau pas Bakšiene ir ji nemate (12+4sav). Dvynuku lyti Benušienė 13+6sav pasake tiksliai.
Nu va, kokia aš žalia 🙈, galvojau per apačią žiūri. Tai per viršų tegu ten makaluoja kiek nori 😃.
Man tai vis dar stebūklas kaip greit iš pupelės į žmogiuką virsta 🥹♥️
Jei nelieps genetikai NIPT neplanuoju daryti, kažkaip 300€ vien lyčiai nustatyt biški gaila. O jei dėl chromosomų tai reiktų daug platesnio, nes pgta net daugiau istiria nei tas siauruausias nipt.
Klausiau anksčiau klinikos, tai lyties TR neatskleidžia ir po įkėlimo, negalima pas juos.
Nuojautą biški turiu, bet labai įdomu bus sužinot.
Mano viena pažįstama laukė iki pat gimdymo, nenorėjo nėštumo eigoj žinoti.... tai neįsivaizduoju kas per kantrybė pas žmogų ☺️.
Mažylė1 parašė:
Man 31m, vyrui 32m., o kodėl klausiat? 😉
Tiesiog norejau pagirti, kad anksti emetes visko į savo rankas, o ne lauket, kaip paprastai gydytojai sako - oj jus dar labai jauni, dar spesit, dar pavyks.
Mes pradejom trisdesimt vieneriu, dabar 33
Ocean Ni parašė:
♥️
Kita savaite einu i poliklinika, kad padarytu tyrimus, nzn ar ten echo daro, na tu…
Lankiausi pas Krasovskaja, labai pikta buvo iš ryto. 😀 Prisikabino su klausimais kodėl čia pas ją atvykau, kas man tą vizitą paskyrė ir panašiai. Taip išmušė iš vėžių, kad net pamiršau pasakyti kad pagalbinis buvo atliktas. Ji dar patikrino per sistemą kodėl esu siunčiama ir pamatė, kad dėl FET, tai maloniau pradėjo bendrauti. Tikrino viską per echo, patvirtino kad berniukas gims, detaliai viską papasakojo ir davė širdutę paklausyti, pirmą kartą girdėjau. ❤️ Davė dar nuotraukų vaikelio, tai jos kokybiškiausios kokias tik turėjom.
Manau gydytoja tikrai gera ir atsiliepimų gerų nemažai pas ją, tiesiog pradžioje jos bendravimas labai sutrigerino.
SunMoon parašė:
Pirma dukra, iki 20sav, buvo berniukas 😄KK 20sav sake sorry, pimpuko tikrai nematau 😄 aisku, tada buvau pas Bakšiene ir ji nemate (12+4sav). Dvynuku lyti Benušienė …
sunmoon o geras, o kiek vaikiukų Jūs turite jau? Kodėl maniau, kad neturite dar vaikų... 🫣
N.E.R. parašė:
Per pilvą žiūri. Neskauda. Echoskopas, tik ilgiau![]()
Man labai stipriai spaudė pilvą echoskopu apžiūrint, tai paskui gal šaukštas kraujo pasirodė, bet tądien geros emocijos viską nustelbė
vazonelis1 parašė:
sunmoon o geras, o kiek vaikiukų Jūs turite jau? Kodėl maniau, kad neturite dar vaikų... 🫣
Neturime vaikuciu. 7nestumai ir deja...
15 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai