Ocean Ni parašė:
Man ektopinio nepamate su daugiau nei 4K hcg, tai matyt nelabai echo įranga... "ant rytojaus" Žiobakas iš kart rado ir liepė nelaukiant operuotis... tai dėl nėštumo…
Ačiū labai, žinosiu.
Ocean Ni parašė:
Man ektopinio nepamate su daugiau nei 4K hcg, tai matyt nelabai echo įranga... "ant rytojaus" Žiobakas iš kart rado ir liepė nelaukiant operuotis... tai dėl nėštumo…
Ačiū labai, žinosiu.
Ocean Ni parašė:
Normalu tas prg svyravimas, tikrai, ir normalu kad jis siek tiek pakrenra leliukui augant. Pas jus per akis to prg, 3 k mažiau užtektú jau 😃. Galit nebesibadyt :).…
Dar neklausiau, nes greitai praėjo. Bet gal vistiek ryt paklausiu 😊
Nesakysiu321 parašė:
Gal hematoma yra? Gal turėjote fizinio krūvio daugiau? Nes aš jau antrą kartą gaunu gulimą režimą dėl kraujavimo, dėl hematomos.
Nežinau ar turiu hematomą, turėjau polipą, jį prieš FET išoperavo per histeroskopiją, dar matė adenomiozės požymių ir polipoidinę struktūrą, kažkaip taip buvo parašyta. Fizinio krūvio neturėjau, gal daugiau tik paveikščiojau nei įprastai.
Juzte parašė:
Nevisada, būna po biskiuka hematoma valosi ir todėl rudai tepa.
Man savaitgali irgi išskyrus spalva pasikeitus buvo, tokia į kremine/cappuccino sp…
Ačiū, aktualu, žinosiu į ką atkreipti dėmesį. 😊
Nesakysiu321 parašė:
Oi ne, užkraujavau šiąnakt stipriai, persisunkę buvo per viską rudu senu krauju. Lėkiau į priėmimą verkdama, nustatė hematomą 23x16 mm, paskyrė gulimą režimą, viską…
O Dieve, gerai, kad nieko rimto ir greitai važiavote į priimamąjį 🙏
Mažylė1 parašė:
Nežinau ar turiu hematomą, turėjau polipą, jį prieš FET išoperavo per histeroskopiją, dar matė adenomiozės požymių ir polipoidinę struktūrą, kažkaip taip buvo paraš…
Mano atveju ir pavaikščiojimas išprovokuoja tepliojimą, pastebėkite save nuo ko jis atsiranda. Pasaugokit save.
Mažylė1 parašė:
O Dieve, gerai, kad nieko rimto ir greitai važiavote į priimamąjį 🙏
Gavau gulimą griežtą režimą ir bet ką kelt uždraudė, sakė net indų su maistu nekelti.
Nesakysiu321 parašė:
Gavau gulimą griežtą režimą ir bet ką kelt uždraudė, sakė net indų su maistu nekelti.
Na tada leiskite būti sau karaliene, tegul kiti aplink dabar šokinėja.
O man įdomiausia, vakar per vizita su akusere ji sako, patariama užsiimti tokia pačia veikla kaip prieš nėštumą, aš jai sakau, na nemanau kad gerai būtų štangas po 100kg kilnoti, nes mėgstu heavylifting. Tai tik sakė, aukšto intensyvumo nedaryti... Įdomi man čia ju politika. Suprantu, kad statistiškai daugumai viskas ok būna, bet su tokia mano istorija kai nežinoma tiksli priežastis gal geriau klausysiu savęs ir daugiau gulinesiu 😏
Juzte parašė:
Na tada leiskite būti sau karaliene, tegul kiti aplink dabar šokinėja.
O man įdomiausia, vakar per vizita su akusere ji sako, patariama užsiimti tokia pa…
Labai sunku būti karaliene, kai 36 metus būta pelene 🙈. Pripratusi prie lėkimo, darbo be atostogų, viską pati pasidaryt ir tt. Manau klausykite savo kūno, nes pvz man bet kokia fizinė veikla, kad ir ilgesnis pasivaikščiojimas baigiasi patepliojimais. O šis kartas iš viso buvo tragedija, dar tokio nėra buvę.
Man pateplioja gan dažnai, bet per paskutinį vizitą sakė, kad vaikutis kažkaip įsitaisęs, kad dalis to audinio (nebepamenu, kaip ten tiksliai įvardino) yra arti gimdos kaklelio ir kad gali pateplioti, bet nieko baisaus, sunerimti tik jei būtų gausus kraujavimas. Gyventi "sėsliai" niekaip nepavyksta 🙈 Nueinu labai daug žingsnių per dieną, bet tikiuosi, kad tai tik į naudą (pastarosiomis dienomis po 10-12km)🤞🏼Bet kiekvienai skirtingai ir reikia žiūrėti, kaip savijauta 😊 Bet ir iki nėštumo daug vaikščiodavau, nes turime du aktyvius šunis ir šiaip gan daug keliauju darbo reikalais ir pan.
4 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai