Mystery parašė:
Jei jaučiate ir maudimą, rekomenduočiau važiuoti į priėmimą. Aš kraujavau ir jaučiau maudimą kaip per mėnesines, tada mane paguldė stebėjimui ir pastatė lašelinę.…
O ką jums tada nustatė?
Mystery parašė:
Jei jaučiate ir maudimą, rekomenduočiau važiuoti į priėmimą. Aš kraujavau ir jaučiau maudimą kaip per mėnesines, tada mane paguldė stebėjimui ir pastatė lašelinę.…
O ką jums tada nustatė?
Ocean Ni parašė:
Vakar gimiau ir aš. Kaip mama ♥️
Nors turėjo būti planinis CP, dukrytė pati nusprendė kada jai ateiti, 40+2 d. Vaka…
Didžiausi sveikinimai ❤️❤️❤️
Net apsiasarojau pamačius, kad jau supuojat savo mažylę po tiek laiko ir išbandymų.
Jūs šaunuolė 😍
SvKr parašė:
O ką jums tada nustatė?
Gimdos apsitraukimą, bet praėjo.
Mystery parašė:
Gimdos apsitraukimą, bet praėjo.
Kaip džiugu, kad praejo. Jau matau ir link susitikimo keliaujat palengva. 🤩
Ocean Ni parašė:
Nors turėjo būti planinis CP, dukrytė pati nusprendė kada jai ateiti, 40+2 d. Vaka…
Kaip džiaugiuosi kartu su jumis - vis užeidavau čia "pacheckint", ar dar negimė 🙈😄 Būkit sveikos ir laimingos! Prasideda absoliučiai naujas ir dar nepatirtas etapas - bus tikrai VISKO. Būkit švelni ir kantri visų pirma sau - kaip pati sakot, jūs irgi gimėt 😊
Aaaahhh, kaip faina ir smagu! ❤️❤️❤️
Ausmieja parašė:
Kaip džiaugiuosi kartu su jumis - vis užeidavau čia "pacheckint", ar dar negimė 🙈😄 Būkit sveikos ir laimingos! Prasideda absoliučiai naujas ir dar nepatirtas etapas…
Koks geras palinkejimas ♥️
Aciu labai ♥️♥️♥️
Ocean Ni parašė:
O kokio amziaus dukryte buvo kai covid susirgo?
Ar lengvai prasirgo? Gal is vis be simptomu tokie leliukai praserga?
Mažiukas prasirgo covid, kai buvo 3,5 mėn., kelias dienas kilo aukšta temperatūra, labai dejavo, nes matyt skaudėjo kažką, paskui dar pakosėjo...
SvKr parašė:
Ar buvo kam, kad nėštumo pradžioje kraujuotumėt? Dabar kaip ir 6 savaitė, pasirodė šviesiai raudono kraujo. Ir neaišku ką daryt, dar savaitgalis.. Gal kuri buvot su…
Man buvo iki 12sav, kas 2-3sav pakraujavimo ;)
Ocean Ni parašė:
Vis uzeidavau cia patikrint kaip jus!!! Sveikinu tapus nauja mama!!❤️❤️ aukit sveikos ir stiprekit, ir palinkesiu dar visada kai bus sunku-prisiminkit, kad tai tik trumpam ir jus savo vaikui esat pati nuostabiausia ❤️😘 siunciam apkabinimus su jau 6men pupa!🥰
SvKr parašė:
Ar buvo kam, kad nėštumo pradžioje kraujuotumėt? Dabar kaip ir 6 savaitė, pasirodė šviesiai raudono kraujo. Ir neaišku ką daryt, dar savaitgalis.. Gal kuri buvot su…
Man buvo 6 sav. pasirodę nemažai kraujo nutraukinėjant estrogeną, vykome į priimamąjį. Apžiūrėjo ir paguldė kelioms dienoms į ligoninę pastebėti. Davė askorutino po dvi tabletes kasdien ir dar leido kažkokius kraujavimą stabdančius vaistus. Gal kažkokius vaistus nutraukinėjate? Man daugiau nepasikartojo, aiškios priežasties taip pat nenustatė, tad sieju su estrogeno nutraukinėjimu.
11 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai