Svaja1234 parašė:
Sveikos, ateinu pas jus☺️
Šiandien mm diena, tempia pilvo apačią lyg šoną paduria ar normalu? Nieko visai ne…
man sita magni gydytoja rekomendavo, skanesne nei tas diasporal
https://looop.lt/parduotuve/magdyn/
Svaja1234 parašė:
Sveikos, ateinu pas jus☺️
Šiandien mm diena, tempia pilvo apačią lyg šoną paduria ar normalu? Nieko visai ne…
man sita magni gydytoja rekomendavo, skanesne nei tas diasporal
https://looop.lt/parduotuve/magdyn/
Svaja1234 parašė:
Sveikos...papasakokit kaip jūsų pradžia buvo ar sunki,skaudėjo strėnas? Mane pradeda jau erzinti, nieko negaliu daryti nes iškarto ima skaudėti strėnas ir tas skaus…
Man pradžioje labiau mausdavo pilvą, tai magnio pagerdavau ir palengvėdavo. O daugiau buvo viskas tobula.
Nei pykinimo, nei mieguistumo, nei nuovargio iki pat gimdymo.
Sign parašė:
Man pradžioje labiau mausdavo pilvą, tai magnio pagerdavau ir palengvėdavo. O daugiau buvo viskas tobula.Nei pykinimo, nei mieguistumo, nei nuovargio iki pat gi…
Magni geriu nuo vakar, mieguistumas yra išlikęs nuo įkėlimo dienos, buvau nurašius šventėmis, kad pervargau🫠 ir pykino šiandien lengvai tai ėmiau saldaine...viskas dzin tik va tos strenos mane erzina😣 prisėdau prie kompo ir gult turėjau eit į lova
Svaja1234 parašė:
Magni geriu nuo vakar, mieguistumas yra išlikęs nuo įkėlimo dienos, buvau nurašius šventėmis, kad pervargau🫠 ir pykino šiandien lengvai tai ėmiau saldaine...viskas …
Mieguistumas nestumo pradzioje yra labai normalu, nes kyla progesteronas. Bent jau mano aplinkoje tai dauguma sake daaaug miegodavo pirma nestumo trimestra 🙂
Leila36 parašė:
Mieguistumas nestumo pradzioje yra labai normalu, nes kyla progesteronas. Bent jau mano aplinkoje tai dauguma sake daaaug miegodavo pirma nestumo trimestra 🙂
Oi tikrai daug miego buvo ir man pirmą trimestrą. Vyras galėjo ką norėjo veikti, aš vis tiek atsijungdavau. Po darbo miegodavau, diena miegodavau, naktim miegodavau 😀 Lig šiol filmų kartu nežiūrim, nes vis tiek užmiegu. 😀
sveikos,
gal esat skridusios lektuvu su leidziamais vaistais? ar reikia tureti kazkokius israsus oro uoste, ar galima paprastai skristi su svirkstais ir skystais vaistais? ar nereikia deti i skysciu maiseli? nepykit jei durni klausimai, tiesiog noriu apsidrausti, kad nebutu problemu oro uoste
Julyyy parašė:
sveikos,
gal esat skridusios lektuvu su leidziamais vaistais? ar reikia tureti kazkokius is…
As irgi domejausi, tai panasu kad galima.
Julyyy parašė:
sveikos,
gal esat skridusios lektuvu su leidziamais vaistais? ar reikia tureti kazkokius is…
Skridau, bet ampules ir svirkstus sudejau prie skysciu, nieko nesake ir neklause
Julyyy parašė:
sveikos,
Skridau kovo menesi, as sudejau i atskira pinigine nes man tuo metu dar reikejo tu saldymo pakeliu, paziurejo bet nieko nesake. Taip kad tikrai galima.
23 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai