l@urut parašė:
Tyre man ji Abraitis,atsakymas 175![]()
Tai manyčiau galima atmesti Leideno faktorių
Kada po persileidimo vėl bandyti pastoti ir kokių priemonių imtis, kad kitas nėštumas būtų sėkmingesnis. Skaityti
visą straipsnįl@urut parašė:
Tyre man ji Abraitis,atsakymas 175![]()
Tai manyčiau galima atmesti Leideno faktorių
Pozityvi parašė:
Tai manyčiau galima atmesti Leideno faktorių![]()
Vyksiu uz kokiu poros menesiu pas Abraiti (nes gine sake sius i klinikas pas koki nors speca kad pakonsultuotu kur dar galima pasikapstyti) tai pasiteirausiu del tu visu faktoriu
Goo2 parašė:
LabasNa ir aš su liūdna patirtimi atsibeldžiu į šią temą. Kątik patyriau antrą persileidimą
Gal žinot ar ilgai dar krūtinė bus jautri 🤔?
Laba, man jautrumas visiškai dingo po mėnesio manau jau kai nebesivyste.
Noriu jūsų visų paklausti kažkaip kiek pramečiau akimis tema nelabai radau kai ko ir nebezinau kaip elgtis. Trumpai mano situacija: trys nepavykę nestumai, vienas seniau daug, du daugiau nei per pusmetį, visi nesivystantis, paskutinio metu atliko abbraaija. Dabar tirtis pradėjau. Klausymas toks: uzklausiau savo vyro kad gal kaip išsiritirsim abu vėl bandysim, bus maždaug jau kokie tarkim 4-6 mėn praėję, vis bandau įkalbėti, bet jis labai greitai atšovė ne dabar kad nebandysim gal daug daug veliau, nes jam labai skaudu žiūrėti į mane per visus šiuos procesus nelaimingus. Tai dabar nežinau kaip jį įtikinti kad vėl reikia bandyti ir kad norim tų vaikų ir man viskas bus gerai? Jums nebuvo su vyrais jokių problemų panašių?
Miraze parašė:
Laba, man jautrumas visiškai dingo po mėnesio manau jau kai nebesivyste.
Mes su vyru per metus patyrem tris persileidimus. Kiekviena isgyvenom labai sunkiai, ypac as. Jau masciau iesko psichologo pagalbos. Visa laika mane palaike tik mintis, kad noriu vaiku, nors tikrai daznai budavo ir panikos epizodu, kad nieko cia nebus ir nebepakelsiu daugkau. Tada man vyras pasake geriausius zodzius: “tik nuspresk ar labiau nori ar labiau bijai”. O baime niekad nedings, nei po pusmecio, nei po metu nei po desimties... stiprybes jusu seimai, nepraraskit vilties 🙏🏻
elims parašė:
Mes su vyru per metus patyrem tris persileidimus. Kiekviena isgyvenom labai sunkiai, ypac as. Jau masciau iesko psichologo pagalbos. Visa laika mane palaike tik min…
Stengsimės
labai geri jūsų vyro žodžiai:)!
Padruškė parašė:
Sveikos, idomu kas turejote anksciau persileidimus, kada jums prasidejo mm po visko?
Užtruko gal keliom dienom, bet ne ilgiau savaitės ir atėjo mmm...
Padruškė parašė:
Sveikos, idomu kas turejote anksciau persileidimus, kada jums prasidejo mm po visko?
Ligiai uz menesio po visu nesekmiu ligiai tapacia diena ir ateidavo
GitaP. parašė:
Ligiai uz menesio po visu nesekmiu ligiai tapacia diena ir ateidavo![]()
Gita, o šį kartą tu tik aspiriną vartoji?
4 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai