ekectra parašė:
Sveikos. Noriu pasidalinti ir savo patirtim. Gal ji padės po tokios traumos lengviau įsivažiuoti ir planuoti kitą leliuką :). Prieš pusantrų metų patyriau nesivysta…
Dziugu, kad jus aplanke laime
Kada po persileidimo vėl bandyti pastoti ir kokių priemonių imtis, kad kitas nėštumas būtų sėkmingesnis. Skaityti
visą straipsnįekectra parašė:
Sveikos. Noriu pasidalinti ir savo patirtim. Gal ji padės po tokios traumos lengviau įsivažiuoti ir planuoti kitą leliuką :). Prieš pusantrų metų patyriau nesivysta…
Dziugu, kad jus aplanke laime
Sveikos, mano patirtis buvo dar kitos.
Bandau pastoti ir isnesioti vaikeli dabar apie 4 metus. Po 2 metu pirmu bandymu pastojau, taciau buvo nesivystantis, dare abrazija. Po kokiu vel 8 men pastojau ir 6sav nuejau pas privacia ginekologe ir ji patvirtino kad vaisius vietoje, sirdele plaka..labai apsidziaugiau..pradejau galvoje deliotis viska, kaip bus..taciau nuejau 12sav pirmam normaliai echoskopui, pati pamaciau kad kazkas negerai nes vaikelio nesimate..deja sirdis nustojo plakti apie 7 sav...tada buvo smugis..gydytojai pasiule pasiule palaukti dar 2 sav gal ivyks savaiminis persileidimas...atejau po 2 sav ir viskas visdar buvo...tai uzrase mane vel abrazijai..taciau vakare man sukilo temperatura, prasidejo dideli skausmai...ir man padare labai staigiai operacija.labai issigandau del.savo gyvybes...poto seke panikos priepuoliai... tai vaistu pagalba atsigavau..nors visada buvau labai stipri fiziskai ir emociskai...po 6men vel pastojau..apie nieko strengiuos negalvoti ir laukti tu 12 sav
...
Eglike parašė:
Bandau pastoti ir isnesioti vaikeli dabar apie 4 metus. Po 2 metu pirmu bandymu p…
O kaip tyrimai? Priezasti zinot ar ieskojotes?
Eglike parašė:
Bandau pastoti ir isnesioti vaikeli dabar apie 4 metus. Po 2 metu pirmu bandymu p…
Laikykites ir nenustokite tiketi, kad ir kaip kartais sunku! Man po triju persileidimu daznai uzeidavo panika, kad vel nieko cia nepavyks, viskas baigta... kelis kartus ir i priemima su asarom lekiau. Po tokiu patirciu tai normalu. Linkiu jums lengvo laukimo ir kuo daugiau ramybes 🙌🏻
Po persileidimo praejo 2metai, ir stai jau 4savaites kaip laukiuosi. Vis baime nuejus i tualeta, jog vel pasirodys kraujo... sirdis jaucia jog si karta viskas bus kitaip, bet vis bijau. Bijau kiekvieno skausmo kuri pajauciu pilvo apacioje, bijau daug vaikscioti... taip norisi tiketi, jog si karta tikrai viskas kitaip.
Auryte22 parašė:
Po persileidimo praejo 2metai, ir stai jau 4savaites kaip laukiuosi. Vis baime nuejus i tualeta, jog vel pasirodys kraujo... sirdis jaucia jog si karta viskas bus k…
Man atrodo ta baimė nedings kol nepagimdysiu. Kaskart po wc tikrinu popierių ar nėra nieko įtartino. O jau pusė kelio nueita. Nėštumas šiuo metu gerai einasi. Pradžioje cistą matė, bet ji jau pranyko
Auryte22 parašė:
Po persileidimo praejo 2metai, ir stai jau 4savaites kaip laukiuosi. Vis baime nuejus i tualeta, jog vel pasirodys kraujo... sirdis jaucia jog si karta viskas bus k…
Pritariu Vili, as po triju persileidimu iki dabar bijau kraujo. Sianakt net kosmara sapnavau kaip uzpludau kraujais... kai kurios baimes nedingsta, reikia joms nepasiduoti ir judeti link tikslo.
Sveikos, jungiuosi į jūsų gretas...pagaliau pavyko pastoti po 2 persileidimų ir po 3 metų pertraukos. Eina 9 sav., kankina baimė kaip ir daugelį jūsų. Kaskart tualete irgi tikrinu ar nėra kraujingų išskyrų, o dar tą baimę pastiprina esančios pagausėję išskiros. Gydytoja sakė, kad tai įprasta, bet man visvien neramu. Ar jums jų irgi yra??🤔
Sveikos
taip jau nutiko kad pastojau, pasirodo nesivysto ir va persileidžiu lyg ir savaime prasidėjo , esu anksčiau turėjusi nesivystanti tačiau nieks nevyko turėjo valyti.
Rašau čia norėdama paklausi tų kurios savaime persileido.. Ar labai stipriai kraujavote? Labai noriu kad nebereikėtų valymo
kraujuoju šendien antra para, kraujo nedaug, kaip antrą mm dieną +- (nemoku paaiškint bet nera kraujo pliūpsnių) , bet nemažai mini krešuliukų, nestumas sustojo vystytis 4sav.. Galvoju ar įmanoma kad taip kraujuojant išeis viskas? Ar turi išėjus iškrist didelis krešuliukas ar puslytė? Ar vis tik turi prasidėti stipriau.. Žinau visoms kitaip bet gal bent kažką sužinosiu.. 🤷♀️
skaudėt nelabai skauda, vakar maudė visa diena šendien rytw kelis kart spazmas užėjo bet tik tiek.. 🙄
IvetaAkvilė parašė:
Sveikostaip jau nutiko kad pastojau, pasirodo nesivysto ir va persileidžiu lyg ir savaime prasidėjo , esu anksčiau turėjusi nesivystanti tačiau nieks nevyko tur…
4 sav tikrai issivalys naturaliai ,man 8 sav prasidejo kraujavimas ir issivale savaime ,bet 10 d kraujavau,su didziuliais skausmais ,kaip saremiai...per paskutinius 2 persileidimus irgi nustojo vystytis 8 sav ,bet dariau valymus,sako taip yra geriau,nes gali infekcija prasidet belaukiant,dabar gi su siurbliu valo,tai pat ir psichologiskai sunku laukti zinant viska
4 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai