Diskusija perkelta iš kitos temos
Erika17 parašė:
Taip su menstruacijomis problemų neturėjau
Linkiu sėkmės, kad šitas nėštumas būtų sėkmingas ir sklandus!
Kada po persileidimo vėl bandyti pastoti ir kokių priemonių imtis, kad kitas nėštumas būtų sėkmingesnis. Skaityti
visą straipsnįDiskusija perkelta iš kitos temos
Erika17 parašė:
Taip su menstruacijomis problemų neturėjau
Linkiu sėkmės, kad šitas nėštumas būtų sėkmingas ir sklandus!
Sveikos,
Patyrusios ankstyvą persileidimą (7 savaičių) - kiek laiko maždaug kraujavote..? Man didžioji dalis išsivalė per porą kartų (vizito metu pas gydytoją patvirtinta tuščia gimda, nėštumas buvo po FET), po to buvo lyg mėnesinių kraujavimas kelias dienas, pilvo skausmai. Viskas baigėsi, o po poros dienų vėl pradėjo teplioti... 🤔
Darata parašė:
Sveikos,
Patyrusios ankstyvą persileidimą (7 savaičių) - kiek laiko maždaug kraujavote..? M…
Vieną kartą mėnesį laiko, o šįkart jau antra savaitė eina, nesibaigia
Margarita7 parašė:
Sveikos. Penktadienį turėjau gimdymą, kūdikiui buvo 19+1 sav. Bet ne persileidimą,o gimdymą normalų,dėl triploidijos. Kažin kada dabar tikėtis pirmųjų mėnesinių?……
Sveiki. Užuojauta 🙏🩷
Teko ir man patirti tą patį 18 sav. Kraujavimas/tepliojimas po gimdymo tęsėsi apie 15 dienų. Mėnesinių sulaukiau po 34dienų. Mano ciklas šiaip 26-29d. Tos pirmos mm keistos buvo, lyg baigėsi po 7 dienų tada už keletos dienos vėl tepliojo kokią savaitę tada vėl baigėsi tada vėl kelias dienas tepliojo. Na žodžiu sumaištis buvo. Ginekologe rekomendavo bandyti vėl tik po 4-5 mėn.
Dar pamiršau paminėti, kokius du ciklus po gimdymo, ciklo viduryje būdavo taip pat patepliojimai keisti. Po to viskas dingo, dabar susinormalizavo viskas. 🤞
DanRi parašė:
Sveiki. Užuojauta 🙏🩷
Teko ir man patirti tą patį 18 sav. Kraujavimas/tepliojimas po gimdymo tęsėsi apie…
Ačiū❤️ kaip visą tai ištvėrėte? Aš nežinau kaip sugrįžti į normalų gyvenimą,kai rankose laikai savo kūdikį ir turi atsisveikinti😭 labai sunku emociškai. Kraujuoti jau baiginėju aš,nors šnd tik 4ta diena,tik pienas krutyse bėga,kas dar emociškai labiau žlugdo😭😭 o jum po tų 4-5mėn kai bandėte pavyko? Man dbr tai atrodo,kad aš išvis daugiau nebandysiu,nes per daug širdį skauda😭
DanRi parašė:
Sveiki. Užuojauta 🙏🩷
Teko ir man patirti tą patį 18 sav. Kraujavimas/tepliojimas po gimdymo tęsėsi apie…
Ačiū❤️ kaip visą tai ištvėrėte? Aš nežinau kaip sugrįžti į normalų gyvenimą,kai rankose laikai savo kūdikį ir turi atsisveikinti😭 labai sunku emociškai. Kraujuoti jau baiginėju aš,nors šnd tik 4ta diena,tik pienas krutyse bėga,kas dar emociškai labiau žlugdo😭😭 o jum po tų 4-5mėn kai bandėte pavyko? Man dbr tai atrodo,kad aš išvis daugiau nebandysiu,nes per daug širdį skauda😭
Margarita7 parašė:
Ačiū❤️ kaip visą tai ištvėrėte? Aš nežinau kaip sugrįžti į normalų gyvenimą,kai rankose laikai savo kūdikį ir turi atsisveikinti😭 labai sunku emociškai. Kraujuoti j…
Ir man buvo laktacija prasidėjusi 4 dienos po gimdymo. Teko gerti vaistus. Sunkus etapas, viskas kaip blogas sapnas, labai jus suprantu. Bet žinokit laikas gydo, leiskite sau išliūdėti. Aš visaip bandžiau išgyti, buvau apsupta žmonių kuriems rūpi, kurie labai palaikė ir išliūdėjo kartu su manimi. Ėjau ir pas psichiatrę, gavau raminamųjų, taip pat teko ir pas psichologę nueiti. Žodžiu ieškojau įvairiausių būdų, kuo greičiau prislopinti tą liūdėsi. Kažkur skaičiau, kad vaikučiai renkasi pas ką ateiti, net ir tuomet kai žino, jog visgi negims.. jie mums atneša pamoka, suvokimą ar net kažkokį ženklą, kad kažką reikia gyvenime daryti kitaip. Visada būsiu dėkinga dukrytei ir niekada jos nepamiršiu. Kolkas palinkėsiu jums stiprybės šiuo metu, išliūdėkit, išsirėkit, darykit viską kas jums palengvins tą skaumą 🩷🙏
Po gimdymo praėjo jau 6mėnesiai mums. Kolkas vis dar baisu bandyti laimę dar kartą. Matot mes 2metus planavome, turėjau du biocheminius ankstyvus, o va trečias kartas sunkiausia netektis... Labai jau emociškai sunkūs tie keleri metai buvo, tai kolkas nieko neplanuojam, bet vis dar tikimės ir labai norėtumėm.
DanRi parašė:
Ir man buvo laktacija prasidėjusi 4 dienos po gimdymo. Teko gerti vaistus. Sunkus etapas, viskas kaip blogas sapnas, labai jus suprantu. Bet žinokit laikas gydo, le…
Na mes 5 metus planavom,ir galiausiai teko daryti ivf,nors priežasties kodėl nepastojau natūraliai taip ir nerado.. ir per tuos 5metus man taip sunku buvo,kasdieną svajojau kada,kada tai įvyks..tokie laimingi buvom,kai pagaliau pavyko,iki 12tos savaitės,kai per eko pasakė,kad labai jau mažas vaisius..tai 7savaites dar gyvenau košmare,kada matau jog širdutė plaka,bet visi sako,jog kažkas negerai😭 vyras ramino,kad bus šiaip mažutė,jau tada ir aš juo patikėjau,ir nustojau verkti,nurimau,atrodė jaučiu,kad viskas bus gerai..kol praitą pirmadienį paskambino su amniocentezės atsakymais ir pasakė,jog šansų mūsų mažytei nėra😭😭😭 tada suplanavo penktadienį gimdymą,pagimdžius dar kelias val galėjom pabūti su savo dukryte,turiu nuotraukas...plyšta širdis,laikiau ją tokią šaltą,ir nesuvokiu,kodėl jai neleido gyventi...😭😭😭 kas dėl pieno,man vaistų neleido,nes sako jie depresiją gali sukelti...
20 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai