Irvutė parašė:
Labas, labai linkiu sekmes ;) kiek foliu uzaugo ir kokio dydzio?![]()
Sekmes😊o labiau kantrybes - nes jatus kaip letai eina dienos per visus tuos vaistukus ir viltis
Irvutė parašė:
Labas, labai linkiu sekmes ;) kiek foliu uzaugo ir kokio dydzio?![]()
Sekmes😊o labiau kantrybes - nes jatus kaip letai eina dienos per visus tuos vaistukus ir viltis
Siandien kaip tik pas gine turejau vizita paziuret kas uzaugo, tai uzaugo vienas grazus folis ir sake reik iskart sprogdint, tai net nuvede pas sesele, kad suleistu ovitrelle
tai laukia namu darbai ir pirmadieni jau pradeti liepe gerti duphastona
Atrodo nu kiek gi jau galima laukti, taip greiciau norisi tu dvieju juosteliu
sara parašė:
Siandien kaip tik pas gine turejau vizita paziuret kas uzaugo, tai uzaugo vienas grazus folis ir sake reik iskart sprogdint, tai net nuvede pas sesele, kad suleistu…
Visiskai suprantama . Linkiu darbingo savaotgalio
Syria parašė:
Na va, liūdnos žinios pas mane.. po letrozole 12 cd užaugo tik vienas foliukas 13mmgudytojas sakė dar nueit ketvortadienį pažiūrėt ar uždaugo, bet maža tikimyb…
Pas mane ta pati istorija.. per mažas folis ir plius netaisyklingos formos.. IUI nedarysime šį mėnesį.. o kokį kiekį letrozolės jūs vartojote?
svaja parašė:
Pas mane ta pati istorija.. per mažas folis ir plius netaisyklingos formos.. IUI nedarysime šį mėnesį.. o kokį kiekį letrozolės jūs vartojote?
Po 2 tabl. 5 dienas nuo 3 cd iki 7 cd. O jūs? Kažkaip labai nusivyliau... gydytojas dar sakė kitą mėn po 3 tabl. gert, jaučiuos kaip kokia eksperimentinė žiurkė
net nėra atsalymo kodėl taip lėtai auga, o praeitas mano ciklas išvis anovuliacinis buvo.
Syria parašė:
Po 2 tabl. 5 dienas nuo 3 cd iki 7 cd. O jūs? Kažkaip labai nusivyliau... gydytojas dar sakė kitą mėn po 3 tabl. gert, jaučiuos kaip kokia eksperimentinė žiurkė…
Man tik prie letrozole prijungtus leidziamus gonali arba bemfola pradejo augti graziai foliai ir gleivine
Syria parašė:
Po 2 tabl. 5 dienas nuo 3 cd iki 7 cd. O jūs? Kažkaip labai nusivyliau... gydytojas dar sakė kitą mėn po 3 tabl. gert, jaučiuos kaip kokia eksperimentinė žiurkė…
Taip pat po 2 tabletes nuo 3 cd iki 8 cd. Atrodo praeitą mėnesį be vaistų buvo gražesnis folis užaugęs 🤷🏼♀️ irgi sekančiam ciklui paskyrė 3 tablečių dozę. Mano čia pirma patirtis su šiais vaistais ir apskritai su stimuliacijos. O kelintas jūsų stimuliuotas ciklas?
Irvutė parašė:
Man tik prie letrozole prijungtus leidziamus gonali arba bemfola pradejo augti graziai foliai ir gleivine
Po kelių ciklų jums įtraukė papildomai gonalį?
svaja parašė:
Taip pat po 2 tabletes nuo 3 cd iki 8 cd. Atrodo praeitą mėnesį be vaistų buvo gražesnis folis užaugęs 🤷🏼♀️ irgi sekančiam ciklui paskyrė 3 tablečių dozę. Mano čia…
Man taip pat įtraukė papildoma gonali po 3 ciklų, nors ir su letrozole gerai augdavo
svaja parašė:
Taip pat po 2 tabletes nuo 3 cd iki 8 cd. Atrodo praeitą mėnesį be vaistų buvo gražesnis folis užaugęs 🤷🏼♀️ irgi sekančiam ciklui paskyrė 3 tablečių dozę. Mano čia…
Per pirma stimuliacija vaistus skyre pavaduojanti gydytoja, nes mano kaip tik atostogavo. Skyre 3k/d letrozole. Foliai augo, gleivine ne. Nuo antro ciklo mano gydytoja skirdavo leidziamus gonali arba bemfola po 150.
bet kiekviena stimuliacija budavo apgalvojama ir vis ar diena kita paskirdavo, ar dar ka nors pakeisdavo, kad nebutu tas pats
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai