Arbuziukssss parašė:
Ar kanors matot ?![]()
Kažką lyg įžiūriu. Tikrai daugiau matau nei nematau
Arbuziukssss parašė:
Ar kanors matot ?![]()
Kažką lyg įžiūriu. Tikrai daugiau matau nei nematau
fuzy parašė:
labai labai prasau , pakomentuokite... ar tikrai kazkas matosi ??? ar man vaidenasi ??? slapimas ne rytinis, testas BITUTE.
Matau, šitie nelinkę be reikalo vaiduokliuot
Pabandykit easy test, jis šiek tiek jautresnis už bitutę, tai parodys ryškiau
Arbuziukssss parašė:
Ar kanors matot ?![]()
Matau įspaudimo žymę, kuri turbūt ant visų šios firmos testų yra
Arbuziukssss parašė:
Ar kanors matot ?![]()
kazkas yra. kokia dpo?
kada NElaukiat mm?
imaginary parašė:
Matau, šitie nelinkę be reikalo vaiduokliuotPabandykit easy test, jis šiek tiek jautresnis už bitutę, tai parodys ryškiau
![]()
Po keliu dienu kartosiu ziuresiu ar pasiteisins kiek bepirkus buvau taip nera buve ?
Arbuziukssss parašė:
Po keliu dienu kartosiu ziuresiu ar pasiteisins kiek bepirkus buvau taip nera buve ?

Pašvietus iš šono labai gerai matosi jos, o žiūrint normaliai, su dienos apšvietimu atrodo kad kažkas šmėžuoja, nes toks šešėlis ten gaunasi
taiptik parašė:
tikiuosi nemelagis
Jūsų vaiduokliukai matosi, ir labai linkiu, kad būtų nemelagiai. Bet rapipreg vieni dažniausiai meluojančių
Carma parašė:
Sveikos visos laukiančios ir planuojančios. Turiu porą klausimų. Kada jau nebegalima tikėti NT rezultatu? Irrrrrr, jei kitą dieną atsirado antra juostelė? Žinau, ka…
Labai dažnai išdžiūvimo juostelė atsiranda. Ypač vertinant po nustatyto laiko. Perverskite temą, ne vieną tokį atvejį pamatysite.
fuzy parašė:
labai labai prasau , pakomentuokite... ar tikrai kazkas matosi ??? ar man vaidenasi ??? slapimas ne rytinis, testas BITUTE.
Kažkas matosi. O bitutė patikimas testas
Arbuziukssss parašė:
Ar kanors matot ?![]()
Nieko nematau
imaginary parašė:
va kokios įspaudimo žymės ant jų bjauriosPašvietus iš šono labai gerai matosi jos, o žiūrint normaliai, su dienos apšvietimu atrodo kad kažkas šmėžuoja, nes to…
Man i jusu testuka isvis nepanasus?
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai