ziemosroze parašė:
ane?
nu as bent taip manau kai one step eksperte jau esu?
ziemosroze parašė:
ane?
nu as bent taip manau kai one step eksperte jau esu?
fuzy parašė:
IsdziuvoRuzavas ane
![]()
Testas nepatikimas. Nezinau ar aklos Jus, ar neskaitot temos.
Merginukeee parašė:
Testas nepatikimas. Nezinau ar aklos Jus, ar neskaitot temos.
Bet žinok man niekad joks testas tooookio ryškaus niekad nemetė, nei ameritek, nei dbest, nei pregna.... Čia jau tikrai ryškus, jei foto nekoreguota
bet kokiu atveju reikia stebėti, kas bus toliau ir tiek
aš asmeniškai tokiu vaiduokliu džiaugtis labai neskubėčiau, palaukčiau ar ryškėja
Bianka parašė:
Bet žinok man niekad joks testas tooookio ryškaus niekad nemetė, nei ameritek, nei dbest, nei pregna.... Čia jau tikrai ryškus, jei foto nekoreguotabet kokiu at…
Man sitos kasetes tokius ryskius mete, kad ojezus
Merginukeee parašė:
Man sitos kasetes tokius ryskius mete, kad ojezus
Bet tau lyg ir visi vaiduoklius mėtė? Ne dėl cistų? Ar maišau...
Bianka parašė:
Bet žinok man niekad joks testas tooookio ryškaus niekad nemetė, nei ameritek, nei dbest, nei pregna.... Čia jau tikrai ryškus, jei foto nekoreguotabet kokiu at…
As kazkaip irgi dziaugiuosi labai patyliukais. Bet gyvai tikrai matosi. Ir spalva ne pilka svarbiausia...Tai nori nenori kazkaip rusena ta viltis kad gal ne tuscias sis menesis...
fuzy parašė:
As kazkaip irgi dziaugiuosi labai patyliukais. Bet gyvai tikrai matosi. Ir spalva ne pilka svarbiausia...Tai nori nenori kazkaip rusena ta viltis kad gal ne tuscias…
Linkiu, kad toks ir būtų ;) Man Ameritec ir dbest iš esmės nėra normalių vaiduoklių niekad mėtę, tai jei rožinis dar aš pasitikėčiau
Vat kokiu pregna ar david tai ne, nebent ryškėt gerai pradėtų
fuzy parašė:
As kazkaip irgi dziaugiuosi labai patyliukais. Bet gyvai tikrai matosi. Ir spalva ne pilka svarbiausia...Tai nori nenori kazkaip rusena ta viltis kad gal ne tuscias…
Gaila turiu tik išdžiuvusio foto pasilikus. Šlapias atrodė panašiai kaip jūsų, ružavas. 
Man nepasitvirtino, bet laikysiu kumštukus kad jum pasitvirtintų
Bianka parašė:
Bet tau lyg ir visi vaiduoklius mėtė? Ne dėl cistų? Ar maišau...![]()
Mano gydytoja sako, kad cia visiska absoliuti nesamone cistos ir nestumo testai.
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai