aida_val parašė:
Ne manes klausiat, va kaip mano ryskejo, testai daryti kasdien, 26cd, 27cd ir siandien 28cd(MMdiena).
Nuostabus ryskejimas ❤
aida_val parašė:
Ne manes klausiat, va kaip mano ryskejo, testai daryti kasdien, 26cd, 27cd ir siandien 28cd(MMdiena).
Nuostabus ryskejimas ❤
Coliuke147 parašė:
Kaip graziai ❤️kokie testukai?
Pregnatest
aida_val parašė:
Pregnatest![]()
As amedi vaiduokli pagavau su jautriu, tai jei ryt netoki jautru bet su rytiniu daryciau kazi ar kazka rodytu
aida_val parašė:
Vau . Mano pirma juostelė vos vos matoma jūsų ryškesnė . Sveikinu!
Coliuke147 parašė:
As amedi vaiduokli pagavau su jautriu, tai jei ryt netoki jautru bet su rytiniu daryciau kazi ar kazka rodytu
Nezinau, manau tie paprasti testai parodo mazdaug menesiniu diena. Gal geriau butu pakartoti ta pati jautru testa ir matysit ar ryskeja.
Coliuke147 parašė:
as asmeniskai tokiu amedi netikeciau dar,pirkciau toki pat ir ziureciau ar ryskeja.
Dalila parašė:
Ar imanoma, kad easy meluoja. Ar cia is vis man jau vaidenasi?? Siandien mm diena, testas dar slapias, foto nekoreguota.
Yra neryski juostele
Kamilė12 parašė:
Labas. Per kiek dienų tau išsiryškėjo antra juostelė?![]()
Širyt pirmą kart dariau nt, pirmoje nuotraukoje po kokios puse minutės pasirodė, o antroje nuotraukoje po kokių 5 min 😉
10 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
lauki rytojaus ryto