Pingvinukas parašė:
Pojūčiai tai kaip pas pensininkę 😅 nugarą suko iki tiek, kad iš lovos nepakilau, pilvo maudimas, krūtinė jautrėt pradėjo tik po savaitės vėlavimo kartu ir pykinimas…
Lengvo laukimo🤗
Ar kada pagalvojote, kiek patikimi nėštumo testai? Rinkoje yra daug prekių ženklų ir tipų testų: nuo pačių pigiausių iki itin tikslių skaitmeninių. Skaityti
visą straipsnįPingvinukas parašė:
Pojūčiai tai kaip pas pensininkę 😅 nugarą suko iki tiek, kad iš lovos nepakilau, pilvo maudimas, krūtinė jautrėt pradėjo tik po savaitės vėlavimo kartu ir pykinimas…
Lengvo laukimo🤗
Diamond2021 parašė:
Sveikos, jau seniai čia besilankiau 🙈
Net jaučiuosi juokingai kad vėl pas mane medžioklė netikėta 🙈 ar jūs matot kažką a…
nieko nematau
Diamond2021 parašė:
Sveikos, jau seniai čia besilankiau 🙈
Net jaučiuosi juokingai kad vėl pas mane medžioklė netikėta 🙈 ar jūs matot kažką a…
O jus jau ir pagimdet? Atrodo neseniai ir vaiduoklius gaudem kartu 😊
Man nemelavo
vivig parašė:
Sveikos, merginos,
Reikia patarimo. Ar tie pregna test roziniai is maximos patikimi? Ar meta jie isdz…
vivig parašė:
Sveikos, merginos,
Reikia patarimo. Ar tie pregna test roziniai is maximos patikimi? Ar meta jie isdz…
Man melavo jie. Jų jautrumas kiek žinau 10miU
vivig parašė:
Sveikos, merginos,
Man jie melave yra, mete seselius gan ryskius,ir per min isryskedavo, deja kiti nt buvo tusti🤷♀️Nors jei yra nestumas, tai aisku nemeluos
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai