Karamel 02.02 parašė:
Pasidariau kraują
Na aš nelabai suprantu tų skaičių,bet mano nuomonę jums db tarp 4-5sav.
Karamel 02.02 parašė:
Pasidariau kraują
Na aš nelabai suprantu tų skaičių,bet mano nuomonę jums db tarp 4-5sav.
Karamel 02.02 parašė:
Pasidariau kraują
Sveikinu puikus rezultatai, kraujo normos rodo savaites nuo pastojimo, tai viskas atitinka. Jei neramu, po dvieju dienu kartokite ir sekite ar padvigubejo
Akv123 parašė:
Sveikos. Testai dviejų dienų, visi šiek tiek vaiduokliuoja, išdžiuvus paryškėja. Ar gali visi mesti išdžiūvimą ir būti klaidingi?
Sveiki, kažkas neryškiai matosi 🙂 geriausia vertinti kai paryškėja per 5 min., manau kartokit po kelių dienų 😊
trintukė parašė:
Labas, testas neryškiai teigiamas. Esu turėjusi negimdinį nėštumą.. iki mmm dienos dar keletas dienų, tai galimai ankstyvas nėštumas arba išvis neaišku kas. Tačiau …
Matosi vaiduokliukas,po kelių dienų pakartokit žiūrėkit ryskejima 🙂
trintukė parašė:
Gasdina tik tie pojūčiai😕
Jei mm pojūčiai,tai galiu nuraminti, kad jie nedingsta jei pastojat,man taip buvo ir dabar jau 28sav. Kartais net iki dabar jaučiu,bet tokie jau tie nėštumo požymiai
Ievusiokas parašė:
Jei mm pojūčiai,tai galiu nuraminti, kad jie nedingsta jei pastojat,man taip buvo ir dabar jau 28sav. Kartais net iki dabar jaučiu,bet tokie jau tie nėštumo požymia…
Mane gasdina kažkada buvęs negimdinis.. o dabar jaučiu pečių padilgčiojimą, kaip tą kartą, pamaudžia pilvą, tai gal ir normalu, bet tie pečiai gasdina.😔
trintukė parašė:
Mane gasdina kažkada buvęs negimdinis.. o dabar jaučiu pečių padilgčiojimą, kaip tą kartą, pamaudžia pilvą, tai gal ir normalu, bet tie pečiai gasdina.😔…
Pečiai niekuom nėra susiję su nėštumu, čia gali būti,kad nusigulejot,ar nuo darbo,ar nuo dar bala žino kas galėjo įtakoti. Man pačioje pradžioje irgi skaudėjo tai vieną tai kitą petį, bet man nuo nugulejimo ir nuo darbo, bet kaip išėjau į dekretą, dar kurį laiką skaudėjo,o poto praėjo.