Ingeliukas parašė:
Sveikos merginos, neišlaukusi ryto pasidariau testuką, labai daug nesitikėdama kažką pamatyti, ar Jūs matote antrą juostelę? Kažkaip nesitiki, tikiuosi ne brokas ir…
pas jus tikrai jau matyti
Ingeliukas parašė:
Sveikos merginos, neišlaukusi ryto pasidariau testuką, labai daug nesitikėdama kažką pamatyti, ar Jūs matote antrą juostelę? Kažkaip nesitiki, tikiuosi ne brokas ir…
pas jus tikrai jau matyti
Zuikele parašė:
ne, as atvirksciai dienos metu daug skysciu isgeriu, tai man is ryto tikslingiau atlikti testa![]()
![]()
Supratau, pasidalinkit rytoj savo testuku! ☺️ Laikom 🤞🤞 kad abiems ryškėtų 🥰
Halkaas parašė:
Supratau, pasidalinkit rytoj savo testuku! ☺️ Laikom 🤞🤞 kad abiems ryškėtų 🥰
labai noreciau, kad ryt butu ryskesnis 🤩🥰
Zuikele parašė:
labai noreciau, kad ryt butu ryskesnis 🤩🥰
Jūs ne viena! Man tas pats, net rankos drebėjo gerą pusvalandį po testuko, vyrui negaliu sakyt dėl tokių, darau valgyt ir drebu 😁😁 pirmą kartą kažką šmėžuojančio pamačiau
Sentife13 parašė:
Ai,isgyvensiu. Kaip ir buciau liudejus,bet va pasipirso man vakar,tai visas liudesys isgaravo![]()
O, kaip faina 😍 Sveikinu
Halkaas parašė:
Ar jus irgi matot?
Matau
Ingeliukas parašė:
Tai kad čia teigiamas pilnai😃
Ingeliukas parašė:
Tikrai aiskiai matosi. Kiek dienu liko iki numatomu mm?
saundstorm5 parašė:
Tikrai aiskiai matosi. Kiek dienu liko iki numatomu mm?
Turėčiau susirgti antradienį, bet dar vis netikiu, prieš du mėnesius apgavo tekstukas, buvo vaiduokliukas, bet susirgau kaip laikrodukas nei anksčiau, nei vėliau, tai dabar nebe taip patikliai žiūriu
na teks laukti antradienio ir tikėtis nesulaukti mm
Ingeliukas parašė:
Na, čia net sunku jau vaiduokliu tokį pavadinti
5 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai