Nifnafnuf parašė:
Sveikos, kiek daug šį rytą ryškuoliu turim ☺️❤️ sveikinimai! Išaušo ir mano mmm diena pasikartojau testą, prieš tai vauduokliukas buvo, ir šiandien panašiai toks pa…
Sudėk abu ant balto paviršiaus ir nufotkink
Nifnafnuf parašė:
Sveikos, kiek daug šį rytą ryškuoliu turim ☺️❤️ sveikinimai! Išaušo ir mano mmm diena pasikartojau testą, prieš tai vauduokliukas buvo, ir šiandien panašiai toks pa…
Sudėk abu ant balto paviršiaus ir nufotkink
Coliuke147 parašė:
Pradziuvestikiuos nemelagis vaiduokliukas ir ryskes ❤️
Ooo sveikinu. Atsimenu tave is anksciau. Linkiu kad viskas gerai butu. Ir pasidaryk krauja del visa ko, kad nebutu kaip ana karta ,kai pabego, gal bus ramiau, kai krauja zinosi
Sparkle parašė:
Sveikinu! Ilgai lauktas!![]()
Tai jau tikrai kad ilgai lauktas 🥰🙈
Coliuke147 parašė:
Va mano dar vienas vaiduoklis 12dpo bet cia pregna melynas o jie lyg ir ner labai jautrus 🙄
Su jautresniu tikrai butu ryskesnis! Dziaugiuosi, kad Jums pagaliau pavyko pagauti zirniuka! 😍🥰
Nekantraujanti parašė:
Su jautresniu tikrai butu ryskesnis! Dziaugiuosi, kad Jums pagaliau pavyko pagauti zirniuka! 😍🥰
Labai aciu ❤️❤️ tikrai ilgai laukiau, jau net gine buvo sakius kadangi metai praejo reiks ieskot problemu 🙈 tai pasirodo matyt su psihologija buvo problema tas uzsiciklinimas pastot 🙈
Sveikos, gal kas pades suprasti, menesines turejo prasideti Kovo 30d.bet nepasirode padariau du testus, pirmasis rodo kazka bet lb neryskiai, o antrasis po savaites ryskesnis... O siandiena pasirode truputis kraujo, bet jis gan sviesus, kas tai galetu reiksti???
Dvi foto tastu pridedu ir aciu uz nuomones, geros jums visoms dienytes🤗🤗🤗😉

Anzelika43 parašė:
Sveikos, gal kas pades suprasti, menesines turejo prasideti Kovo 30d.bet nepasirode padariau du testus, pirmasis rodo kazka bet lb neryskiai, o antrasis po savaites…
Iskart atsirado? 😊 Manau velesnis pastojimas galejo but todel dabar tik rodo 😊
Coliuke147 parašė:
Iskart atsirado? 😊 Manau velesnis pastojimas galejo but todel dabar tik rodo 😊
Tik snd bet ir tai truputi, ir vel nieko nera
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai