Gaja parašė:
Pas gyd.jau bus 6 sav.nuo mmm? Tai bent gimdoje turi matyti tikrai![]()
Bus 6 sav ir 4 dienos
tai ar nėštumas vietoje tikrai matysis
Gaja parašė:
Pas gyd.jau bus 6 sav.nuo mmm? Tai bent gimdoje turi matyti tikrai![]()
Bus 6 sav ir 4 dienos
tai ar nėštumas vietoje tikrai matysis
Kocia parašė:
Na jau tikrai rodytu bent vaiduokli😀 11dpo visgi jau😀 nuo vakar maudzia, ryt mm, greiciau ateitu kad greiciau praeitu😀
Man mm treciadieni- ketvirtadieni, snd 10dpo, testas irgi tuscias🙄
jupi parašė:
Man mm treciadieni- ketvirtadieni, snd 10dpo, testas irgi tuscias🙄
Blyn man 11 dpo o mm ryt, tai kazkokia trumpa faze😀
Gaja parašė:
Lauksim zinių![]()
Pas mane labai reguliarios jos, visalaik laiku ateina😀
Gaja parašė:
As manau kad vargu ju, nes kiek sekiau ta tema, kur merginos su ov testais nestuma gaudo, tai ov testai zymiai labiau isryskeja, ot buna teigiamas, ryskus, o nt tik…
Taip ir aš galvoju, gal ir gerai kad pasidariau, lauksiu dabar mmm, nebegadinsiu testų
Helena@ parašė:
Taip ir aš galvoju, gal ir gerai kad pasidariau, lauksiu dabar mmm, nebegadinsiu testų
As tai prigadinau praeita cikla, kd isitikinti, tai nt tusti buvo, o ot turejo neryskia antra juostele, bet toli iki teigiamo. Prie nestumo ot buna ryskiai teigiami
Helena@ parašė:
Bet...tada ar galima teigt kad neigiamas ovuliacijos testas ir nėštumas nesuderinamines mano šiandienos toooks baltas kad tik viena juostelė matosi.. tai nė…
Nu žinai, tikėtis visada reikia, tik proto ribose
Bet aš sakyčiau taip, jei ot šiandien neigiamas, tai hcg dar nėra. Bet čia nėra šimtaprocentinės garantijos, visgi, ot neskirti nėštumui nustatinėt
LifeHappens parašė:
Nu žinai, tikėtis visada reikia, tik proto riboseBet aš sakyčiau taip, jei ot šiandien neigiamas, tai hcg dar nėra. Bet čia nėra šimtaprocentinės garantijos, vi…
9 dpo..jei implantacija 6- 12 tai toks viduriukas, bet kokiu atveju kai nesitiki tai po to mažiau skauda
Gaja parašė:
As tai prigadinau praeita cikla, kd isitikinti, tai nt tusti buvo, o ot turejo neryskia antra juostele, bet toli iki teigiamo. Prie nestumo ot buna ryskiai teigiami…
O man kažkurį ciklą buvo teigiamas ot likus 2 dienoms iki mmm
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai