lorexx parašė:
Sveikos,mano vakarykštis vaiduokliukas pasitvirtino🙂Ryskejam po truputi🥰
Labai grazu 😊sveikinu❤️
lorexx parašė:
Sveikos,mano vakarykštis vaiduokliukas pasitvirtino🙂Ryskejam po truputi🥰
Labai grazu 😊sveikinu❤️
LifeHappens parašė:
Vadinasi blogai apskaičiavot, arba antra fazė ilganes implantacija vyksta 6-12dpo, kas prie standartinės antros ciklo fazės atitiktų 8-2d iki mm. O po jos dar t…
Ovuliacijos dienos tikslios nezinau,nes nei ov testu nedarau,net temp matuoju. O ciklas visada reaguliarus,tai tikrai neapskaiciavau blogai kada turejo but mm. Ir su visai nestumas iki mm jau ryskus testai buvo,o ne vaiduokliai.
Jurosmusa parašė:
Sveikos esamos ir busimos mamytes norejau paklausti ar testai gali buti klaidingi pasidariau keleta ir matosi teigiamas ar laukti dar savaitele ir tada isitikinti a…
Prieš 7 metus Dariaus testa rodė vaidokliuka nuėjau į vaistine parodžiau sako neigiamas 100prc nu tas 100prc buvo 0 gimė dvinukes
Vasara123 parašė:
Prieš 7 metus Dariaus testa rodė vaidokliuka nuėjau į vaistine parodžiau sako neigiamas 100prc nu tas 100prc buvo 0 gimė dvinukes![]()
Nes turejau keleta persileidimu todel pergyvenu
Jurosmusa parašė:
Nes turejau keleta persileidimu todel pergyvenu
Jūsu vaiduokliukas labai ryškus pasidarykit po poros dienu ! Linkiu sekmes😘
Jurosmusa parašė:
Sveikos esamos ir busimos mamytes norejau paklausti ar testai gali buti klaidingi pasidariau keleta ir matosi teigiamas ar laukti dar savaitele ir tada isitikinti a…
Pas mane panasiai buvo .pasitvirtino😊
Jurosmusa parašė:
Teigiamas, linkiu rysketi 🤰Mano ir tokie buvo 2d iki mm ir toj grupej reke, kad neigiami. Kiek dienu iki mm jums
simona00 parašė:
Sveikos merginos turiu klausimėli?kai vertinate tokį testą
iki mėnesinių dar beveik savaitę. Fotkinta su blykste
kaip manote. Plika akim aš kažką įžvelgiu …
Kazka izvelgiu, bet kasetes linkusios meluoti. Siulyciau po keliu dienu pasidaryti cc ir bus aisku
9 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai