Vasarok parašė:
Pamėginkite pasidaryti tos pat firmos, kad ryškėjimą stebėti. Linkiu sėkmės! 🙂
Ačiū
Vasarok parašė:
Pamėginkite pasidaryti tos pat firmos, kad ryškėjimą stebėti. Linkiu sėkmės! 🙂
Ačiū
arli parašė:
Na aš suprantu, kad yra, bet man neramu, kodėl neryškėja? Turėjau du nesėkmingus, tai dabar bijau, kad dings ir šitas. Sakau, pripratusi prie ryškių iškart😅…
Nes tas pirmas visiškai nejautrus, man jie sunkiai ryškėjo su nėštumu. Pasidarykit du tos pačios firmos pvz ryt ir ketvirtadienį ir matysit kaip ryškėja
LifeHappens parašė:
Nes tas pirmas visiškai nejautrus, man jie sunkiai ryškėjo su nėštumu. Pasidarykit du tos pačios firmos pvz ryt ir ketvirtadienį ir matysit kaip ryškėja
Man bitutė yra mm dieną ryškų parodžius, tai užtat jį vis ir griebiu 😊 bet pabandysiu būtinai su dviem vienodais...
Bet dabar pasimetusi, registruotis pas gyd su vaiduokliukais? Aš rizikos grupėj, man reik anksti rodytis🤔
arli parašė:
Man bitutė yra mm dieną ryškų parodžius, tai užtat jį vis ir griebiu 😊 bet pabandysiu būtinai su dviem vienodais...
O dėl ko rizikos grupėj?
Aš su vos įžiūrimu skambinau savo ginei, liepė iškart vartot prg ir darytis tyrimus. Po tyrimų informavau, išrašė dar prg ir skyrė vizitą. Bet čia dėl persileidimo prieš tai buvusio taip.
Saulyte08 parašė:
Kaip manot ar ryškėja? 🤔
lyginant tos pacios firmos paryskejimas matosi, skirtingu firmu lygint testu nereiketu..
Sunshineee parašė:
sveikos , visi testai daryti ta pacia diena , 1 diena iki mm , bet vienas ryskesnis kiti nelabai , ar matote visuose || bruksnelius ? 😁
Neimanoma nematyti ☺️
Testai skirtingu gamintoju/jautrumo matyt del to taip yra. Sveikinu
charlee23 parašė:
lyginant tos pacios firmos paryskejimas matosi, skirtingu firmu lygint testu nereiketu..
Sunshineee parašė:
sveikos , visi testai daryti ta pacia diena , 1 diena iki mm , bet vienas ryskesnis kiti nelabai , ar matote visuose || bruksnelius ? 😁
2 testuose tai tikrai matosi, juostelėje sunku įžiūrėti.
Sveikinimai 🌷
14 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
Tą ju…