Nykštukė parašė:
Aciu. O ka testas parode? Nes jau ovitrelle kaip ir neturetu buti.![]()
Vaiduokliukas. O tai kada man tiksliai reiktų daryt testą?🤔
Nykštukė parašė:
Aciu. O ka testas parode? Nes jau ovitrelle kaip ir neturetu buti.![]()
vedla parašė:
Siaip rytoj jau turetu parodyt.
vedla parašė:
Geros ir sėkmingos stimuliacijos!
Aš šiandien pasidariau NT. Susileidau Ovitrelle Spalio 2. Šiandien 15d. Greičiausi…
Ketvirtadienį pasidarykit testuką, tada jau turėtų būt aišku 👌😊
Braškė90 parašė:
Ketvirtadienį pasidarykit testuką, tada jau turėtų būt aišku 👌😊
Ačiū. Pasidarysiu ketvirtadienį. Tik klausimas dar. Šiandien baigiu gerti progesteroną. Nieko baisaus jei bus kažkas užkibęs o aš jo jau nebegeriu?
vedla parašė:
Ačiū. Pasidarysiu ketvirtadienį. Tik klausimas dar. Šiandien baigiu gerti progesteroną. Nieko baisaus jei bus kažkas užkibęs o aš jo jau nebegeriu?
Geriau gaukit dar vaistu, nerizikuociau. Nors sako, kad 1-2 d. nieko tokio.
vedla parašė:
Gydytoja visalaika pabrėžia, kad nenutraukti progesterono, jei testas teigiamas
vedla parašė:
Nenutraukit progesterono, reikia vartoti iki tol kol būsite įsitikinusi, kad nesilaukiate, o jeigu laikiatės-tęsti vartojimą toliau 😊
Mano atveju reikia vartoti 14dienų, o 15-tą dieną jeigu testas neigiamas nutraukti ir laukti mėnesinių.
Ragdoll parašė:
Gydytoja visalaika pabrėžia, kad nenutraukti progesterono, jei testas teigiamas
Maniškė nieko man nesakė apie tai. Šian rytinis testas- vaiduoklis. Ir šiandien baigiu gert progesteroną. Tai ir žinok
gal rytoj paskambinsiu ryte daktarei paklausiu.
Braškė90 parašė:
Nenutraukit progesterono, reikia vartoti iki tol kol būsite įsitikinusi, kad nesilaukiate, o jeigu laikiatės-tęsti vartojimą toliau 😊
Beje man liepė gert 10 dienų🤷♀️
vedla parašė:
Beje man liepė gert 10 dienų🤷♀️
O kada pradėjote gerti?
25 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai