lalalome parašė:
Buvo 18 ciklo diena, bet mano ciklas ilgas, varijuoja, apie 31 dieną. Pagal kalendorių būtent tą dieną kai ryški juostelė buvo ir turėjo būti ovuliacija. Tik tiek k…
As programele nepasitikeciau 😁
Man rode kad 15 cd bus
Ovuliacijos testų pagalba galima nustatyti ovuliacijos dieną ir gerokai padidinti šansus pastoti. Skaityti
visą straipsnįlalalome parašė:
Buvo 18 ciklo diena, bet mano ciklas ilgas, varijuoja, apie 31 dieną. Pagal kalendorių būtent tą dieną kai ryški juostelė buvo ir turėjo būti ovuliacija. Tik tiek k…
As programele nepasitikeciau 😁
Man rode kad 15 cd bus
lalalome parašė:
Tik to, kur ankstesniam puslapy įkeltas, man atrodo jis gana ryškus, aišku ne ryškesnis užbkontrolonę... bet to kur dariausi kitą dieną tai iš viso juostelė beveik …
Gali buti abi vienodo ryskumo, jau tada skaitosi teigimas, nebutinai turi buti ryskesne.
Ta cikla kai pastojau mano nei viena nebuvo ryskesne, bet kai jau buvo vienodos ir pradejo blankti, supratau, kad ta diena pikas
O tos, kurios jaučiat ovuliacijos simptomus, kiek laiko, dienų juos jaučiat? Nes pagal išskyras, testus man jau apie 4 dpo ir aš vis tiek jaučiu maudimą. Buvo dienai kaip ir praėję, bet dabar vėl jaučiasi. O gal čia jau implantaciniai simptomai😃 girdėjau kartais būna implantacija ir 3 dpo.
Possi parašė:
Kokie ovuliacijos testai šiuo metu geriausi ir jautriausi?
As turiu one step, labai patinka.
Just_e91 parašė:
O kaip iš gandrolabs ov testukai? Ar patikimi? Man nelabai patinka jie, atvirai pasakius, nes kol būna šlapi - tik kontrolinė juostelė tesimato, pradžiūna, tada tok…
Man patiko, as su jais gaudziau. Kai pikas artejo ryskesne buvo ir slapia, o piko metu abi vienodos🙂
catanail parašė:
Man patiko, as su jais gaudziau. Kai pikas artejo ryskesne buvo ir slapia, o piko metu abi vienodos🙂
Tai vat, kad man čia niekas neryškėja 🤭😁 išskyros šiandien tąsios, slidžios, jų gan daug.. jau galvojau bus teigiamas, nes mano ciklas 26-29 dienos... ir nieko.. kol šlapias, iš vis nieko nesimato 🫣 tai vadinasi, mano organizmas pokštauja, siunčia man tokias išskyras, kaip OV, bet ištikrųjų nėra ov 🤭😁
Just_e91 parašė:
Tai vat, kad man čia niekas neryškėja 🤭😁 išskyros šiandien tąsios, slidžios, jų gan daug.. jau galvojau bus teigiamas, nes mano ciklas 26-29 dienos... ir nieko.. k…
Bandykit toliau 😅 gal bus 14 cd pvz, 12cd dar nedaug 😅
2 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai