skaisteki parašė:
Ir kaip prasirgot? Man genetike sake, kad nestumas sita liga komplikuoja.
Prasirgau sunkiai, leidausi vaistus trombozes profilaktikai
skaisteki parašė:
Ir kaip prasirgot? Man genetike sake, kad nestumas sita liga komplikuoja.
Prasirgau sunkiai, leidausi vaistus trombozes profilaktikai
Malinkaja88 parašė:
Vyras mano kartu negulejo su manim ligoninei, bet įleido aplankyti leido būti visa valandą su virš, gimdžiau rugsėjo menesi
Tai jus beveik pries metus gimdet
as nupasakojau dabartine situacija, kokia dabar yra, nes yra aktuali man siuo metu ir konsultuotasi su paciais Mazylio gimdymo namu darbuotojais
Malinkaja88 parašė:
Vyras mano kartu negulejo su manim ligoninei, bet įleido aplankyti leido būti visa valandą su virš, gimdžiau rugsėjo menesi
Rugsėjo mėnesį... 🙈 kai aš gimdžiau 2019 ėjo šniūrais kas tik norėjo 😅 situacija kintanti, rugsėjo mėnesio patirtis šiais metais gali būti visai nebeaktuali... 😵💫
Muzyte parašė:
Sveikos🙂 Gal žinote, kokia situacija su maistu, jeigu lieka vyras ? Ar galima užsisakyti ligoninės maistą ir jam, ar reiktų visgi užsisakyti per wolt ir prašyti ses…
Vyras turi pasirupinti sau (tai taip, per bolt food ir pan), ligonine maitina tik mamytes.
E.Va parašė:
Vyras turi pasirupinti sau (tai taip, per bolt food ir pan), ligonine maitina tik mamytes.
Gimdžiau balandį, tai nebent pakeitė kažką, bet galima buvo vyrui užsakyti ligoninės maistą. Mes tą ir padarėme 🤗
Jų fb puslapyje ir nėra parašyta, kad to negalima būtų padaryti
Jurga_ parašė:
Gimdžiau balandį, tai nebent pakeitė kažką, bet galima buvo vyrui užsakyti ligoninės maistą. Mes tą ir padarėme 🤗
O, geras, super 🙂 o kaip pats maistas?
Muzyte parašė:
O, geras, super 🙂 o kaip pats maistas?
Viskas gerai 🤗 aišku ne restoranas, bet tiko. Patarčiau tik gal pasiimti kokiu užkandukų, nes bent vyrui norėjosi dar vakarais kažką užkrimsti. Tai buvome įsidėję krekerių, pora užpilamų košių ir t.t.
Sau aš taip pat buvau pasiėmus džiovintų slyvų ir actimelio, kad po to nebūtų problemų po gimdymo 🤭
Bet alkani nelikome 😊
Jurga_ parašė:
Oi, tada persiprasau! Mano tada pasenusios zinios. Tuo metu kai as gimdziau, ligonines maistas buvo galimas tik mamytems. Dabar del covid, matyt, pakeite.
2 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai