Ziurzia parašė:
As paskutinisyk kai buvau kaip tik Antakalnyje, tai mane tik vaginaliniu budu apziureju echoskopu. Buvau nusinesus visus tyrimus savo ir vyro del viso pikto. Uzklau…
Aš sakyčiau, kad verta nueiti į Santarus
Ziurzia parašė:
As paskutinisyk kai buvau kaip tik Antakalnyje, tai mane tik vaginaliniu budu apziureju echoskopu. Buvau nusinesus visus tyrimus savo ir vyro del viso pikto. Uzklau…
Aš sakyčiau, kad verta nueiti į Santarus
LaMona parašė:
Aš lp nesidaryčiau, jei nėra įtarimų, kad kiaušintakiuose reikia ką nors pravalytivis tik tai intervencinė operacija. Būba po jos sąaugų atsiranda po kelių me…
Bet laparaskopijos metu gali pamatyt ne tik takus, jei yra saaugu jas iskarto prakerpa, pamato visa bukle jusu is vidaus..endometriozes, adenomiozes ir t.t..ko nepamatysi yltragarsu..na man lengvai praejo laparaskopija
LaMona parašė:
Aš sakyčiau, kad verta nueiti į Santarus![]()
O jums kurioj klinikoj pavyko pastuot?
lika78 parašė:
Tai kad net neziurejo dokumentu, o ir sirtuacija musu buvo visiskai puiji, visi tyrimai idealus😉
Turbūt amžių tavo pažiūrėjo
nors ir kokia žiauri tiesa, bet nuo 35 metų vaisingumas moterims ima stipriai mažėti. Nuo 38 m dar labiau, o nuo 42 m išvis sunku pastoti, todėl lt net kompensuoja ivf tik iki moteriai sueina 42 m, nes vertina, kad jau išlaidos bus į balą. Jei nepavyksta pastoti, paprastai viskas užsitęsia laike. Pvz aš pastojau per 1 m 10 mėn nuo planavimo pradžios. Žinau tokių, kurios net 12 metų nepastoja. Tai tikrai neprotinga yra laukti, jei tikrai pora vaikų nori
LaMona parašė:
Aš sakyčiau, kad verta nueiti į Santarus![]()
Man seimos duoda gine siuntima, ji pas mus labai sauni ir labai pergyvena del musu seimos, kad va niekaip nepavyksta. Kadangi siuntimas nieko nekainuoja, o dar isgirsti kazkieno nuomone tikrai nepakens.
Einu dabar tyliai i kamputi paverkti, tad susirinkti save ir vel su nauja viltim i planavimus
LaMona parašė:
Turbūt amžių tavo pažiūrėjonors ir kokia žiauri tiesa, bet nuo 35 metų vaisingumas moterims ima stipriai mažėti. Nuo 38 m dar labiau, o nuo 42 m išvis sunku p…
Kad isvys nieko neziurejo..is kart pradejo apie ivf..o is veido tikrai nepasakysi kiek man metu😀 nu gal nepasiseke su gyd tiesiog
Ziurzia parašė:
Man seimos duoda gine siuntima, ji pas mus labai sauni ir labai pergyvena del musu seimos, kad va niekaip nepavyksta. Kadangi siuntimas nieko nekainuoja, o dar isgi…
Tai va mums rase siuntima konsultacijai ir visvien buvo mokama..na cia pries metus taio buvo
lika78 parašė:
Tai va mums rase siuntima konsultacijai ir visvien buvo mokama..na cia pries metus taio buvo
Taip. Nemokama tik jei daromas ivf kompensuojamas. O ivfus ir iui tik susituokusiems lt galima daryti
lika78 parašė:
Kad isvys nieko neziurejo..is kart pradejo apie ivf..o is veido tikrai nepasakysi kiek man metu😀 nu gal nepasiseke su gyd tiesiog
Pas ką buvote? Tai ant kortelės viršelio gimimo metai rašosi
7 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai