lika78 parašė:
O kaip tėmelė atgijo😀😀😀🤗🤗🤗
Super
lika78 parašė:
O kaip tėmelė atgijo😀😀😀🤗🤗🤗
Super
LaMona parašė:
![]()
Su vyrais šiuose reikaluose sudetingiau ir yra. Jie pergyvena, kad nepavyksta, bet…
Oi tie vyrai
todėl moteris yra stipri asmenybė, kovojanti, o vyrai myzniai pasidarė, pamenu MB po poros mėn pradėjo rėkti mums nepavyksta, aš nevaisingas ir t. t. Siaubas ne vyrai o lepsiai
Daiva1978 parašė:
Labas, Mielosios! Dziugu, kad sioje mano temuteje puikiai dalinates viena su kita viskuo... Aciu, kad esate! Ir visoms linkiu - trokstamo stebuklo!
lika78 parašė:
Nu žiurint pas ka kokios bedeles..pas mane tai O reguliari, tai tas ovitrelis kaip ir nereikalingas..o del IUI mano drauge pastojo po 1 proceduros net be stimuliaci…
Taip sutinku, jei pratekamumas ok, spermograma ok, aš irgi bandyčiau prieš ivf, bent vieną kartą
Fauna-TVTB parašė:
Taip sutinku, jei pratekamumas ok, spermograma ok, aš irgi bandyčiau prieš ivf, bent vieną kartą
O jums kaip pavyko? Ovitrelis padejo?😊
Vichy parašė:
Issityriau amh ir verkiau kelias dienas, nes mano amh praktiskai issekes... 0.038... (lin-lin,amh rodo kiausidziu rezerva, kiek dar like kiausinuku jei paprastai). …
Nuostabu, kad pavyko!
lika78 parašė:
O jums kaip pavyko? Ovitrelis padejo?😊
taip su Ovitrelle pavyko
Fauna-TVTB parašė:
taip su Ovitrelle pavyko![]()
![]()
Po kiek laiko?😍 ir kokiu bedeliu turejot?
Sveiknu visas naujas nestukes
Planojancioms linkiu dideliausios sekmes
,dziaugios kad esat cia ir dalyjates savo patirtim ir patarimais
Daiva1978 parašė:
Labas, Mielosios! Dziugu, kad sioje mano temuteje puikiai dalinates viena su kita viskuo... Aciu, kad esate! Ir visoms linkiu - trokstamo stebuklo!
Labai tikios kad ir jums pasiseks
linkiu jums to is visos sirdies
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai