Daiva1978 parašė:
Labas, Mielosios! Dziugu, kad sioje mano temuteje puikiai dalinates viena su kita viskuo... Aciu, kad esate! Ir visoms linkiu - trokstamo stebuklo!
Tau taip pat kuo greičiau jo sulaukti
Daiva1978 parašė:
Labas, Mielosios! Dziugu, kad sioje mano temuteje puikiai dalinates viena su kita viskuo... Aciu, kad esate! Ir visoms linkiu - trokstamo stebuklo!
Tau taip pat kuo greičiau jo sulaukti
LaMona parašė:
Moters kiaušidžių rezervas
o kaip jį tiria? iš ko?
Lin-lin parašė:
kaip nujausdama, jus čia atsiunčiau![]()
Aha, super😀🤗
LaMona parašė:
Niekas nežino kodėl tai. Panašu, kad amžius tai ne paskutinėje vietoje prie šio reikalo ir dar radau info, kad nuo visokių ibuprofenų taip gali būti. Visi tik tvirt…
Kaip viskas sudetinga..jomajo..dziaugiuosi kad jums pavyko
Lin-lin parašė:
o kaip jį tiria? iš ko?
Čia krauja tyria Anti miulerio hormonas..kažkas tokio😀
lika78 parašė:
Sveikinu, papasakokyt savo sekmes istorija😊😍
Issityriau amh ir verkiau kelias dienas, nes mano amh praktiskai issekes... 0.038... (lin-lin,amh rodo kiausidziu rezerva, kiek dar like kiausinuku jei paprastai). Po menesio pastojau naturaliai ir jau supu pupa is turbut paskutinio savo kiausinuko
po tyrimo as geriau daug papildu butent kiausinuku kokybes gerinimui, ir ov tiksliai susekiau, mb saziningai atidirbo
Vichy parašė:
Issityriau amh ir verkiau kelias dienas, nes mano amh praktiskai issekes... 0.038... (lin-lin,amh rodo kiausidziu rezerva, kiek dar like kiausinuku jei paprastai). …
kokie tie papildai kiaušinukų gerinimui?
Lin-lin parašė:
kokie tie papildai kiaušinukų gerinimui?![]()
Oi... ko tik as negeriau
vit d, nakvisu alieju, q10, inozytoli, vitex, maca ir elevit vitaminus
Vichy parašė:
Issityriau amh ir verkiau kelias dienas, nes mano amh praktiskai issekes... 0.038... (lin-lin,amh rodo kiausidziu rezerva, kiek dar like kiausinuku jei paprastai). …
4 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai