Lemuure parašė:
As cia naujoke bet ziuriu su manim nelb kas bendrauja..nemegstat naujokiu matyt![]()
![]()
Baik tu, drąsiai junkis į diskusijas, mūsų čia daug, bet neivienos nebuvo,kad kas nepriimtu
Lemuure parašė:
As cia naujoke bet ziuriu su manim nelb kas bendrauja..nemegstat naujokiu matyt![]()
![]()
Baik tu, drąsiai junkis į diskusijas, mūsų čia daug, bet neivienos nebuvo,kad kas nepriimtu
Lemuure parašė:
![]()
Megstam,megstam, mes visas cia megstam
Lemuure parašė:
![]()
Oi, čia žinok toks srautas žinučių ir informacijos, kad ne visada visos į visas sureaguoja. Kadangi mūsų daug, tai to artimo ryšio šiek tiek mažiau yra. Dagiau užsikabinama už testukų, grafikų, ir jų komentavimo. Bet nepergyvenk, visos laukiančios čia yra laukiamos. Aš irgi ne baisiai dažnai parašau, ir gal nebaisiai jaučiuosi visko dalimi. Bet žinau, kad čia galiu parašyti. Bus, kas sureaguos, bus kas ne, bet aš bent turėsiu kur pasidalinti savo mintimis ir kur pajusti kaip kitos jaučiasi toj pačioj būsenoj būdamos. Taip kad sveika atvykus, ir primink, kada nelauki mm??? ir kokia jūsų planavimo istorija?
Lemuure parašė:
![]()
Aha,primink jei jau rasei kada nelauki mmm ?Matuoji bkt,ar ot daraisi,ar kolkas nieko ?
mylinti parašė:
Na o aš šiąnakt nežinau kaip miegosiu, vyras į darba 5:30 išvažiuoja tai jaučiu leksiu į tualetą apsisiot pagaliuko.....jam net nesakiau kad mm vėluoja…
Linkiu tik gerų naujienų ;)
mylinti parašė:
Na o aš šiąnakt nežinau kaip miegosiu, vyras į darba 5:30 išvažiuoja tai jaučiu leksiu į tualetą apsisiot pagaliuko.....jam net nesakiau kad mm vėluoja…
Sekmes tau rytoj
uzsoksiu ryte paskaityt,ka testukas tau parodys. Lauksim naujienu
13 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai