Sveikos, as kazkaip paskaitineju forumuka bet tiek darbeliu kad tik prisedau parasyt :). Labai liudna buna kai testukas vaiduokli rodo o hcg neigiamas :/. Bet nera ko nusimint reik bandyt vel :). Vistiek pasiseks :). O as bijau man ov po 2 ar 3 d turetu but pagal kalendoriu... bet tos pilicistines kiausides.. :/. Jauciu uzsibusiu forume ilgai :/. Galiu tik pasidziaugt snd mane idarbino pagaliau :). Mokinuosi,dirbu ir maziuka 2.5 metu auginu :). Labai norim antro, planavom rugsejui, norejom susituok baznytinej santuokoj kitoje salyje ir pradet maziuka bet isgirdus tokia diagnoze pradejom darbuotis nuo vakar :). Kt nutraukiau uzvakar :), aisku as jas neilgai geriau tik 1 cikla ir 4 dienas :). Vis ziuriu nt vaiduokliukus :), taip grazu man ten pasidairyt.. labai lauksiu kol pati toki pamatysiu
. Tikekimes neprailgs laukimas. Nusipirkau conceive- tikiuosi nors kiek pades jis pagaut maziuka :). O dabar stengiuosi atsipalaiduot, nors atvirai pasakius labai galvoju apie ginekologes echo isvada
kazkaip sunku nukreipt mintis kur kitur
. Bet nieko, leksim su vyru kada i druskininkus atsipalaiduot, gal pades
.
- Pradžia
- Tinklalaidė
- Planavimas
- Nėštumas
- Vaikas
- Šeima
- Namai
- Skaičiuoklės
- Forumas