Morkele parašė:
Tai aisku nereik ismest katinelio!Tik neturet anei jokio kontakto su kakais.
kaip man aiskino Zeba, kad Utrogestanas yra naturalus progesteronas, o Duphastonas tik sintetinis, kaip pakaitalas.
Morkele parašė:
kaip man aiskino Zeba, kad Utrogestanas yra naturalus progesteronas, o Duphastonas tik sintetinis, kaip pakaitalas.
Tupse Šmupse parašė:
Aha, ir as daug kur skaiciau, kad duphastonas sintetinis, nieko gero taip sakant. Tik utrogestano taip paprastai be recepto as negausiu, gal gepretix gauciau be recepto
Morkele parašė:
Aha, ir as daug kur skaiciau, kad duphastonas sintetinis, nieko gero taip sakant. Tik utrogestano taip paprastai be recepto as negausiu, gal gepretix gauciau be rec…
Gepretix ymanoma be recepto gauti
Morkele parašė:
Nu pagal mg tai jis tikrai silpnesni. Tik neaisku kai su juo istikro nes jis sintetinis. Nezinau zinok tiesa pasakius. Po ov gal ir tinkamas,bet pastojus as dadeciau kazka kito dar
O del katinuku tai reik issitirt ar sirgus ar ne. as nesirgus tai man reiks saugotis
Morkele parašė:
Aha, ir as daug kur skaiciau, kad duphastonas sintetinis, nieko gero taip sakant. Tik utrogestano taip paprastai be recepto as negausiu, gal gepretix gauciau be rec…
as kai ziople perkirkau Utrogestano 6 dezutes is mamos ir ta pacia savaite suzinojau, kad man jo nebereikes........... bet zadu saugoti, kad gali prireikti ateityje. Man vaistineje siule Geptrtixo, jis be recepto.
Morkele parašė:
Gepretixa as pirkau be recepto
vitamine parašė:
Sveikos, po ovuliacijos laikosi pakilusi temperatura, ar tai normalu? Vis nekrenta 37.2 mazdaug. Ir vis pamaudzia pilva ir nugara, dar zinau kad anksto bet ar gali …
Po ov visada pakyla bkt
Misme parašė:
Mamukynas, o is ko jus sprendziat, kad laukiates? Nt daret?
Iš to iš ko daugelis mano kad gali lauktis. Vėluoja mm. Savijauta. Tik vienom patinka daryt testus o aš sakiau nebežaisiu ir pasidarysiu kraują
1 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai