Melynak91 parašė:
Laba diena merginos 😁 žodžiu su testu nesigavo niekas 😅Laukiam ateinačiu dienu 😅
Kada mm turi but?
Melynak91 parašė:
Laba diena merginos 😁 žodžiu su testu nesigavo niekas 😅Laukiam ateinačiu dienu 😅
Kada mm turi but?
Melynak91 parašė:
Aš juk Jums sakiau, kad geriau darytumėtės mm dieną, arba kai veluoja
Tamstta parašė:
Kada mm turi but?
Kovo 1 arba 2 d
Tamstta parašė:
Visai neseniai skaičiau straipsnį, kuriame rašė jog nuo 1000 hcg IU/L matytis turetu.
“Užtaginu” Tamstos postą tik dėl “nėra ko lakstyt po poliklinikas ir po to nervuotis...” jei būčiau nelėkusi, nežinia kaip ten būtų.
Sveikos merginos, užsiplieskėt kaip reikiant.
Įsikišu tik dėl savo skaudžios patirties, bet gink dieve nieko nemotyvuoju bėkt i klinikas po mano parašymo ir netvirtinu, kad echo mato bet kokio dydžio nėstumus
Buvau labai jauna, nesidomėjusi apie nėštumus nieko ir tiesiog laukusi kada užkibs. Pirmą nėštumą echoskopuoti nulėkiau anksti, tik pamačiusi teigiamą testą, lėkiau į privačią kliniką. Gydytoja patvirtino, kad mato, tada man buvo 4+3 pagal echo. Ir per daug neišsiplėtė. Tik foto padarė ir davė. O hcg nesekiau.
Antrą lygiai taip pat planavau nieko per daug nesekdama. Dingo mm, pasidariau testą ir nieko jame nemačiau. Po gero laiko ėmiau jį išmesti ir pamačiau vaiduoklį. Užsiregistravau į polikliniką tai pačiai dienai, padariusi echo gydytoja gimdoje nieko nematė. Pagalvojom, kad šiaip testas sugrybavo. Po kelių dienų pradėjo teplioti labai negražiai, aš vėl pas ją nuėjau, ji vėl nieko nerado, tik tuomet jai toptelėjo, kad gali būti nevietinis nėštumas, nusiuntė hcg darytis, nes per echo nepavyko jai surasti kur ir kraujo tyrimai patvirtino apie 5 sav. Iškart į ligoninę, bendrom jėgom du gydytojai iškapstė kur randasi ir padarė laparoskopiją (sorry, jei neteisingai parašiau :)) kaip dabar pamenu buvo penktadienis, aš dar prašiau po savaitgalio daryti lp, jie griežtai nesutiko, o po operacijos sakė, labai gerai kad šiandien, nes pirmadienį būtų jau vėlu...
ir su trečiu nėštumu lygiai taip pat, iškart po teigiamo nt lėkiau echo, ir irgi pamatė, patvirtino, tik išsigandau kai gyd. dar ir genetikę pakvietė, o pasirodo pamatė daugiavaisį nėštumą. Kiek buvo laiko nebepamenu.
Tokios tos mano patirtys.
Boruziukas parašė:
“Užtaginu” Tamstos postą tik dėl “nėra ko lakstyt po poliklinikas ir po to nervuotis...” jei būčiau nelėkusi, nežinia kaip ten būtų.![]()
Tai nieks nekalba čia apie išskirtinius atvejus ir negimdinius nėštumus. Ištraukėt iš konteksto mano sakinį.
Kalbama apie ankstyvą nėštumo aptikimą gimdoje 3-4 sav.
Dėl manęs galit lėkt iš karto ir po ovuliacijos visos to echo darytis
Tamstta parašė:
Tai nieks nekalba čia apie išskirtinius atvejus ir negimdinius nėštumus. Ištraukėt iš konteksto mano sakinį.
Dabar galvoju, gal tas mūsų nesusikalbėjimas dėl skirtingai skaičiuojamų savaičių?
Tamstta, jums 3 sav. tai kaip TD skaičiuoja 2+1, 2+2 ir t.t.?
Nes aš 3 sav. skaičiuoju kaip ginekologai 3+1, 3+2 ir t.t.
Agnum parašė:
Dabar galvoju, gal tas mūsų nesusikalbėjimas dėl skirtingai skaičiuojamų savaičių?
Skaičiuoju taip pat kaip jus
Ne nesusikalbam, o tiesiog turime stipriai skirtingas nuomones
Agnum parašė:
Kaip jus saket 4+5,tai cia jau labiau 5savaites negu keturios,jeigu apvalinant🤷♀️
Tamstta parašė:
Skaičiuoju taip pat kaip jus![]()
Ne nesusikalbam, o tiesiog turime stipriai skirtingas nuomones![]()
Greičiau faktus priimam skirtingai, bet normalu nes kiekviena leidžiame per savo patirtis
Tamstta parašė:
Aš nesiginčysiu dėl 3 sav. juolab tikrai ne visoms ir nt rodo tokio laiko, tai apie echo net kalbų nėra, bet kad keturių su trupučiu galima pamatyti, tai tiksliai, tik pasimatymas vyksta su juodu taškeliu ir nieko daugiau.
Jei ir dabar sužinočiau, kad laukiuosi, lygiai taip pat bėgčiau į echo, tik dėl didesnės pasikartojančios nevietinio tikimybės.
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai