Gabrieela parašė:
Moterys, ar buvo kažkuriai, kad pradžioje nėštumo skaudėtų kairę pilvo pusę apačioje? Man nuo vakar užeina tokie duriantys skausmai, labai trumpi spazmai, nėra kad …
Man kai buvo 4-5sav taip buvo,tik desine puse
Gabrieela parašė:
Moterys, ar buvo kažkuriai, kad pradžioje nėštumo skaudėtų kairę pilvo pusę apačioje? Man nuo vakar užeina tokie duriantys skausmai, labai trumpi spazmai, nėra kad …
Man kai buvo 4-5sav taip buvo,tik desine puse
Gabrieela parašė:
Gal tiesiog pleciasi gimda, raisciai? kaip jusu jau nepykino nakti?
Gabrieela parašė:
Man identiškai tas pats, jau nuo 11d, tai savaitę
ryt turėtų būt mm, reguliarios, bet kol kas jokių požymių. 3dieni uzsirasius pas seimos gydytoją bet galvoju nulekt iki vaistinės nes numirsiu is nekantrumo. Tikiuosi viskas arba gerai arba labai gerai
Kylasaulė parašė:
Gal tiesiog pleciasi gimda, raisciai? kaip jusu jau nepykino nakti?![]()
Nu man buvo tokia mintis, bet paskui pagalvojau ko jai dabar plėstis kai žirnis mikroskopinis dar
man pykinimas užeina dabar kiekvieną vakarą (taip ir nesupratau kodėl jį vadina rytiniu pykinimu..). Iki vėmimo ne, bet jausmas kaip apsinuodijus - pagalvoju apie maistą ir užtampo. Bet galima kentėti, jeigu guli ir nieko nedarai
Perliiuke parašė:
Kooooks grožis, širdis net sala bežiūrint🥰
O pas mane mm taip ir neatkeliauna jau 5 dienà (bet gal šiandien jau šaus🤦🏻♀️), b…
Kažkaip už jus laikau kumščius, pergyvenu, lyg jus pažinočiau 🤗 gal kad tą pačią dięną turėjo mm būti ir abi laukėm. Labai laukiu ketvirtadienio, būtinai praneškit 🤗
Gabrieela parašė:
Nu man buvo tokia mintis, bet paskui pagalvojau ko jai dabar plėstis kai žirnis mikroskopinis darman pykinimas užeina dabar kiekvieną vakarą (taip ir nesupratau…
Na svarbu darbe taip netampo nes speju tada ne kas butu visai.. as labai tikiuosi, kad nepykins visai, nes mano slenkantis grafikas...
Gabrieela parašė:
Nu man buvo tokia mintis, bet paskui pagalvojau ko jai dabar plėstis kai žirnis mikroskopinis darman pykinimas užeina dabar kiekvieną vakarą (taip ir nesupratau…
Mame šiandien pirmą kartą pykinimas aplankė. Dar pas gyfytoją net nebuvau, šią savaitę eisiu, o jau pykina 🤔😆
O tiesa dar norėjau paklausti, čia gal ne visai į temą, ber po 2 sav skrendam į egiptą ir aš esu girdėjus, kad ten lengva apsinuodyti maistu.. gal turit kokių patarimų iš asmeninės patirties kaip to išvengti? Ko nevalgyti ir pan? Šiaip planuojam iš viešbučio nelabai eiti, bet vistiek kažkaip kirba blogos mintis..
Gabrieela parašė:
O tiesa dar norėjau paklausti, čia gal ne visai į temą, ber po 2 sav skrendam į egiptą ir aš esu girdėjus, kad ten lengva apsinuodyti maistu.. gal turit kokių patar…
Negerti niekur neaiskaus vandens net leduku nesimesti i stikline, tik is buteliuku vandeni vartoti, ir aisku valgyti gerai apdorota, sviezia maista, vengti sudytos lasisos, vytintu kumpiu,steiku ir panasiai
Gabrieela parašė:
O tiesa dar norėjau paklausti, čia gal ne visai į temą, ber po 2 sav skrendam į egiptą ir aš esu girdėjus, kad ten lengva apsinuodyti maistu.. gal turit kokių patar…
Nevalgyti permaisytu misrainiu,tik grynas darzoves,visi kokteiliai su alko ar be alko,viskas be leduku. Vandeni tik is buteliukiu gert. Jeigu apsinuodysit,jokie lietuviski vaistai nepades,tik is vietines vaistines. Aisku vaisius plauti labai gerai
2 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai