Mūza parašė:
Kaip Jus, ar kartojot testa? Nesulauket mm?
Mm nesulaukiau 🤗 šiandien visą dieną namie, net į vaistinę neišlėkiau, tai testo nenusipirkau. Bet rytoj gal pakeliui lur į vaistinę užsuksiu, su reikalais su vyru lakstysim mieste 🤗 bet aš jau kaip nėščia, valgau nežmoniškai. O ir alkis nuolat yra. Ypač savaitgalį va. Gal darbe būsiu, tai mažiau valgysiu 😀 bijau, kad kaip.pagrandukas būsiu. Su pirma dukryte priaugau apie 9 kg 🙂
Gabrieela parašė:
Aš pritariu jums, kad blogiau tikrai nebus, tik geriau, bet tarkime mūsų atveju, planavom ir negalėjom pastoti apie 4 metus. Ir dabar tai pavyko absoliučiai netyčia…
Taip, aš sutinku, kad kai nesigauna, tai taip. Tik šiais laikais tai labai paprasta, iš esmės, vynas, alus, sidras, putojantis vyras. Būna nealkoholiniai, tai šiaip labai faina. Aišku, ne visiems gal skonis patinka. O man tai kaip tik skaniau be alkoholio 🙂 žinoma, tos kurios girtos voliojasi nėščios, tai jos ir greit pastoja ir jų vaikai sveikesni, ne bet kieno kito. Gaila kartais taip matyt, kad žmonės normalūs stengiasi ir nieko nesigauna, o va tokiems asocialiems, tai tep lep ir gaunasi.
O dėl visų kenksmingų dalykų, tai...kadangi mano dukrytė iki beveik keturių metukų buvo daug kam alergiška, tai mes įpratom savo aplinkoj naudoti ekologiškus ir nekenksmingus dalykus. Čia kaop ir sakot, nuo daug dalykų priklauso, ne tik nuo mūsų 🤗
Gabrieela parašė:
Ir čia dar prie tos pačios temos, man asmeniškai tai net juokas paimė. Tikrai nesigiriant, bet aš jau seniai sportuoju, sveikai maitinuosi, valgau ekologiškas daržo…
Na taip, aišku, kai tokia situacija, tai taip, sutinku, kad jei kiekvieną savaitgalį laiki, tūsinies, o paskui staigiai viską nutraiki, tai...mano manymu apskritai nereikia.kiekvieną savaitgalį gerti tiek, kad bloga būtų. Siaubas kažkoks. Tiesa sakant man taip baisiai nuskambėjo 😊 bet aš pati atsisakiau visai alkoholio, nors ir prieš tai beveik nevartojau, nes vat aš negaliu sau leiati išgert taurę vyno. Kažkaio ramiau, kad nėštumo.metu padariau viską, kad vaikitis būtų sveikas. Nes paskuo maža ką, tai save gal kaltinčiai, kad gal nuo alkoholio kažkas vaikui negerai. Aj, apsisaugau aš ir tiek 🙂