Luli29 parašė:
Merginos o ka nors krecia saltis ilgai nebuna man pyrma vakara saltis krecia
Pas mane namie 25 ir mane krečia šaltis bet nei peršalus nei neščia🤭🤭
Luli29 parašė:
Merginos o ka nors krecia saltis ilgai nebuna man pyrma vakara saltis krecia
li94na parašė:
Taip, bet mano 2.2.
Ir dar. Dabar tth 1,8 pas mane. Ir gydytoja vistiek liepe ji gerti. Kad ir pastosiu- gersiu tiroxina ilga laika.
Angels22 parašė:
Apsirenkit silciau. Kojines vilnonines uzsitemkit ant pedu.
Justina_Marija parašė:
Puikiai jus suprantu. Mano situacija analogiška buvo, sėdėjau ir laukiau vizito pas gin, o kadangi mano ciklas visada kaip šveicariškas laikrodis buvo tai dar ir vi…
Pagaliau sulaukiau ir as savo mm🙏🎉 galiu planuotis nauja ciklą 😊
NerBa parašė:
Sakykim, kad su Jumis viskas OK. Teisingai komentuoja ViGin, vizituokites pas vaisingumo endokrinologa ir gydytoja.
Būna tokių žmonių, kuriems sunku pripažinti, kad yra kabliukų, kad ne viskas taip tobula pas juos ir kad tos pačios ginės dirba ne 100% kaip turėtų.
Aš suprantu iš dalies tai, bet kol esi tokioje būsenoje tavo situacija nesikeis ir tik tu būsi pats už tai atsakingas.
Tad galime palinkėti tik stiprybės 💪
Angels22 parašė:
Ne žinokit man šalta aš su trumpom lakstau🤭🤭, tai žinoma, kad apsirengiu![]()
Mane vakar irgi saltkretys purte. Bet as biskius nevykusiai pasiredziau i darba... tai isgeriau vakare karstos arbatos su citrina ir medumi- susilau...ir ka? Ledu puskyli po to sukimsau 😅😅😅😅😅😅
Širdelė2 parašė:
Pagaliau sulaukiau ir as savo mm🙏🎉 galiu planuotis nauja ciklą 😊
Valio 🥳 man labai palengvėjo kai pasirodė, visai kitokiom nuotaikom pradėjau gyventi 😊
NerBa parašė:
Mane vakar irgi saltkretys purte. Bet as biskius nevykusiai pasiredziau i darba... tai isgeriau vakare karstos arbatos su citrina ir medumi- susilau...ir ka? L…
Su tais ledais jūs čia sugundėt, eisiu as irgi ju pirkt😅
Tirema parašė:
Forumas persikelia ir į sapnus 😁
Bet visvien koks romantiskas vaizdelis, kavos indeliai susiglaude 😊
7 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai