Luli29 parašė:
Merginos o ka nors krecia saltis ilgai nebuna man pyrma vakara saltis krecia
Gal tiesiog peršąlot?
Luli29 parašė:
Gal tiesiog peršąlot?
Twinkle parašė:
Gal tiesiog peršąlot?
Kad nepersalus ir temperatura 36.9 o toks jausmas kaip prie 38.00 dabar lyg ir aprimo net ne supratau iskart kodel taip purto
Luli29 parašė:
Mano sesuo neseniai pastojo, tai vienintelis simptomas kurį jautė, šalčio kretimas, kai visad jai šilčiausia namie būdavo
257096 parašė:
Mano sesuo neseniai pastojo, tai vienintelis simptomas kurį jautė, šalčio kretimas, kai visad jai šilčiausia namie būdavo![]()
Vat man paciai keista nes namie plius 23 o mane taip krest pradejo kaip prie minus arba aukstos temperaturos tai nzn keista, labai neaiski savijauta
257096 parašė:
Mano sesuo neseniai pastojo, tai vienintelis simptomas kurį jautė, šalčio kretimas, kai visad jai šilčiausia namie būdavo![]()
As net temperatura pasimatavau nes galvojau kad bus auksta bet ne🧐
257096 parašė:
Pas mane || tai irgi šaltis jau antra diena krečia 😀 džiaugiuosi kad ne man vienai is oro nes jau galvojau kas cia vyksta negero 😀
Beatat parašė:
Pas mane || tai irgi šaltis jau antra diena krečia 😀 džiaugiuosi kad ne man vienai is oro nes jau galvojau kas cia vyksta negero 😀
Jus rimtai? O Jum po velavimo mm parode teigiama? Vat ir mane recia😂
Luli29 parašė:
Nebekankite savęs ir nebeieškokite tų nėštumo simptomų. Jei neturite galimybės pasidaryti hcg, tai nusipirkite tikrai patikimus nt (clear choise ar amediplius žalią, daugiau nežinau firmų, kur galima rasti vaistinėse) ir atlike, jei nėštumas yra jie turi rodyti ir ne vaiduoklius, nes vaiduokliauja jums jau kelias dienas, turi būti ryškėjimas ir akivaizdus.
Juk mm gali dingti ir dėl kitų priežasčių, o gal jos net nedingo, gal tiesiog ov persikėlė vėliau (nebent tiksliai žinote ov dieną), temperatūra kyla irgi ne tik dėl nėštumo, šaltkretys man asociuojasi išvis tik su peršalimu ir liga, aš asmeniškai su 4 pastojimais to neturėjau, todėl tai labai individualu.
Luli29 parašė:
Jie net neplanavo, tai kaip sakant simptomų net psichologiškai nejautė kitokių apart šalčio kretimo. Kai pradėjo veluot mm, tada tik suprato, kad tas šaltis buvo ne be priežasties. Bet tik vakarais
10 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai