Krasula parašė:
Ar matot ka, aš tai lyg ir kažka matau realybej, ir vakar grįžus iš darbo pastebejau, kad amedis tas melynas rodo vaiduokliuka tai ir šiaindien pasidariau. Be to na…
Nieko nematau🤭
Krasula parašė:
Ar matot ka, aš tai lyg ir kažka matau realybej, ir vakar grįžus iš darbo pastebejau, kad amedis tas melynas rodo vaiduokliuka tai ir šiaindien pasidariau. Be to na…
Nieko nematau🤭
Ingius68 parašė:
Neisivaizdoju mm buvo isvis keistos tai ir nzn ka galvot bet taip noriu tikė kad pagaliau sutrumpies ciklas.
Kiek domejausi norint kad butu pilnaverte OV ir kiausinelis pilnai subrendes anksciau OV turi buti 11-12CD🤔
Sensacija parašė:
Kiek domejausi norint kad butu pilnaverte OV ir kiausinelis pilnai subrendes anksciau OV turi buti 11-12CD🤔
Pamatosiu bkt nuo sendien ziuriesiu kada uzkils nes praitos mm tai net nepavadintum mm tepliojimas labiau ir tai tamsus kraujas ne taip kaip normaliu mm bet as dar dufostana tada gėriau.
Ingius68 parašė:
Nu nesuprantu kaip cia taip nera taip dar buve 😁😁😁 aa programiele negaliu pasitikiet isvis ten grybas 😁😁😁
Ooo geras! Reiks ir man jaučiu įdomumo dėlei iškart po mm pradėt testuoti. Maža ką 😁
Futura13 parašė:
Ooo geras! Reiks ir man jaučiu įdomumo dėlei iškart po mm pradėt testuoti. Maža ką 😁
Tai va kad sakau bairis kaskoks nu nera dar tikrai taip buve nebesuprantu jau, beja tokiu kaip kb uzgaudziau uzvakar lyg ir bet nedaug.
Mielosios, aš kuriam laikui pasišalinu iš tėvu darzelio... noriu pailsėti, per daug man visko, jau nieko nebenoriu... kai grįšiu tikiuosi čia pamatyti pilvukus pas visas ❤️
Nepasiduokit, stipruoles saunuoles.
Neleiskit Olgai čia issikalineti!
Gelbėkit vargšus kačiukus 😁
Netemkite su tyrimais, darykit nuo anksciau ir kuo daugiau tyrimu, nes poto gailėsitės, kad nepadarėte... dėl vyru stenkitės pacios jiems parinkti tyrimus, nes Lietuvoje į vyrus niekas nesiorentuoja, to pasėkoje viskas baigiasi paluzimu, nes niekas nieko nenori kapstytis, tik ivf iškart siūlo... dėl vyru spermogramos reikia kovoti 😂
Apkabinu visas.
vazi parašė:
Mielosios, aš kuriam laikui pasišalinu iš tėvu darzelio... noriu pailsėti, per daug man visko, jau nieko nebenoriu... kai grįšiu tikiuosi čia pamatyti pilvukus pas …
Tikiuosi, kad grįši ir iškart su trenksmu - geromis žiniomis
Krasula parašė:
Man jau irgi atsibodo - pilna buna žinučiu visai ne ta tema, bet mano reikia užveliavuot juodai
Karstakose 😂😂😂😂😂 nekreipk demesio gi.
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai