NerBa parašė:
Laubur- susikabinam rankytemis ir!!! Galim eit prisigert 🤪, galim eit paverkt 😭 galim eit ka aprekti 🙃, bet planavime vistiek esam tam paciam katile. Ryte tik pasig…
Priimkit ir mane i kompanija 😃 tik pasibėdavojau ir va HELLOUUU🤦♀️
NerBa parašė:
Laubur- susikabinam rankytemis ir!!! Galim eit prisigert 🤪, galim eit paverkt 😭 galim eit ka aprekti 🙃, bet planavime vistiek esam tam paciam katile. Ryte tik pasig…
Aš jau nebžinau pri kur prisišliet🙈🤭 su kuria kompanija man čia būtų pakeliui🥴
Mm mano vis dar gastroliuoja kažkur 😳😈 vizitas pas gyd tik 06.30🤭 nt te tik kad kad tuščias bet iš vis nieko nerodė 😠 nulėkiau iki vaistinės nt pirkt kur jau ankstyvą nėštumą rodo tai rodo neigiamą. Nu aišku jau gavosi nebe su rytiniu🙄 bet pamaniau kad kad gal jau turėtų rodyt bent kažką.... Nu tai va.... Nežinau kur čia po kompanija drauge su kuo ir į kurią grupę😀
Oi, merginos, pakalbėjot apie prasidėjusias mm, apie prisigėrimą, tai ir aš pasibėdavot ir jungtis prie jūsų noriu... šian 4 mėnesiai po mano vėlyvo 15 sav. nėštumo persileidimo...ir kaip tik šian prasidėjo mmm, nors šį ciklą jau buvo bandyta grįžti į planavimus ir namų darbų daug daryta.... tai taip viskas sukilo dūšioj... taip skaudu.. 😞 tik verkti norisi.... o dar kaimynę pamačiau besilaukiančią, tai taip suspaudė širdį vietoj to, kad pasidžiaugt... 😞
Futura13 parašė:
Oi, merginos, pakalbėjot apie prasidėjusias mm, apie prisigėrimą, tai ir aš pasibėdavot ir jungtis prie jūsų noriu... šian 4 mėnesiai po mano vėlyvo 15 sav. nėštumo…
Laikykites 🙏🤍 zinau ta jausma kai matai nesciasias save edi, kad pavydi, bet neiseina kitaip jaustis ir ta savigrauza kad nebemoki pasidziaugti...😔 Bet jus labai stipri🙏🤍 nepavyko si cikla, bet nepasiduokit, nenuleiskit ranku viskas pries akis🤍 ir laime jus dar aplankys🙏🤍
Sensacija parašė:
Laikykites 🙏🤍 zinau ta jausma kai matai nesciasias save edi, kad pavydi, bet neiseina kitaip jaustis ir ta savigrauza kad nebemoki pasidziaugti...😔 Bet jus labai st…
Suprantu, kad reikia tikėtis gero, bet šiai minutei atrodo viskas taip juoda...
gal dėl to, kad iškart po persileidimo stebėjau ovuliaciją, bet pojūčiai dingę...ciklas šokinėja, tai 34 dienos, tai 26.. o ir šis cikals nesėkmingas...tai atrodo kaip vilčių žlugimas.. 😢
Beje, kažkas kalbėjote apie burtus su siūlu iš delno... pamenu ir mane kažkada draugė burė.. ir buvo pirmas sūnus, antra dukra... sūnų turim.. su 15 sav. persileidimu buvo mergytė, tai dabar irgi tokias kelia emocijas, kad viskas, turbūt daugiau nebebus... :/ ech...
Žakė parašė:
Ooo jau tryse mes 😁
Futura13 parašė:
Oi, merginos, pakalbėjot apie prasidėjusias mm, apie prisigėrimą, tai ir aš pasibėdavot ir jungtis prie jūsų noriu... šian 4 mėnesiai po mano vėlyvo 15 sav. nėštumo…
Priimam į savo gretas jus. Žinau kaip jaučiates,nes pačiai panašiai buvo❤️
Futura13 parašė:
Suprantu, kad reikia tikėtis gero, bet šiai minutei atrodo viskas taip juoda...gal dėl to, kad iškart po persileidimo stebėjau ovuliaciją, bet pojūčiai dingę...…
Ten buvo rašyta,kad rodys gimusius vaikus,o visi persileidimai nesiskaito 🙈
Vėl šį ciklą tiek daug vilčių buvo dėta, bet greičiausiai vėl eilinį sykį viskas baigsis nesėkme. Vakar turėjo būti mm, nt rodė neryškų vaiduokliuką, galvojau, kad viskas pagaliau galėsiu laukti savo žirniuko, bet šiandien nt tuščias... tiksliau daryti du nt... taip atsibodo tas planavimas ir tos nesėkmės. Kaip kažkuri sakė, vasarą turbūt irgi darysiu pertrauką nuo visų planavimų, leisiu viską eiti savo vaga, o rudenį bus jau praėję metai nuo planavimo, tai tikriausiai teks užsiimti su tyrimais rimčiau
Futura13 parašė:
Suprantu, kad reikia tikėtis gero, bet šiai minutei atrodo viskas taip juoda...gal dėl to, kad iškart po persileidimo stebėjau ovuliaciją, bet pojūčiai dingę...…
Pasidalinsiu zodziais kuriuos man pasake ginekologe is pradziu ju nesupratau, bet dabar labai gerai suprantu ka ji norejo pasakyti: negalima i nauja nestumo planavima persinesti neigiamu emociju is nesekmiu, kad ir kaip skauda turim pagyti emociskai ir tik tada planuoti, jei nepaleisim blogu emociju ir pernesim viska naujam nestumui nestumas bus vien stresas, asocijuosis su nelaime ir neteiks dziaugsmo. Kai persileidau galvojau, kad planuosiu po pirmu mm nors patare laukti 2 ciklus, bet dziaugiuosi, kad padariau 3, susideliojau mintis liudesys aisku jis visada bus, bet susitaikiau su situacija, kad ivyko kas turejo ivykti ir kad nesu del to kalta, paleidau praeiti, bet ji visada bus dalis manes, susidejau prisiminimus i stalciukus ir ruosiuosi naujam startui. Gal jums dar reikia laiko paciai sau? Pabuti su savimi susidelioti mintis?🙏🤍 Tai visiskai normalu
Krasula parašė:
Ar matot ka, aš tai lyg ir kažka matau realybej, ir vakar grįžus iš darbo pastebejau, kad amedis tas melynas rodo vaiduokliuka tai ir šiaindien pasidariau. Be to na…
Pasiimkit amedi ankstyvaji piestuka man jis anksciausiai nestuma parode, kazkas aki man cia kabina🤔
7 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai