miau miau parašė:
Labas rytas, merginos. Aš vėl nerimstu Livsane, bet ne ankstyvasis. Šiandien lyg tai ryškesnis. Vakar dariausi juostelę10mIU/ml, o šiandien 20 mIU/ml Livanse.
…
O koks yra toks jautrus testas, gal pasidalintumetė 😉🤗
miau miau parašė:
Labas rytas, merginos. Aš vėl nerimstu Livsane, bet ne ankstyvasis. Šiandien lyg tai ryškesnis. Vakar dariausi juostelę10mIU/ml, o šiandien 20 mIU/ml Livanse.
…
O koks yra toks jautrus testas, gal pasidalintumetė 😉🤗
Princess1 parašė:
Aš asmeniskai jūsų vietoje dar pasidaryčiau kraujo tyrimą tada palaukciau kelias sav nueiciau pas gine ir kai jau gine patvirtintu tada pasakyčiau vyrui
Koks vyras turėtų nesuprasti? 😂 juk matosi jeigu moterį gerai pažįsti, o dar jeigu planuoji 🤷🏻♀️
vazi parašė:
Koks vyras turėtų nesuprasti? 😂 juk matosi jeigu moterį gerai pažįsti, o dar jeigu planuoji 🤷🏻♀️
Taip, taip. Aš irgi norėjau išlaukti ryškaus testo, visą savaitę nieko nesakiau, galvoju iš karto bus geros naujienos. Bet va pasidarius kraują ir sužinojus, kad tikrai jau nėra nėštumo pasakiau vyrui. Galėjau ir nesakyti, bet jis turi suprasti, kaip jaučiuosi iš kur pavyzdžiui pas mane slogi nuotaiką ir ašaros. Ir šiaip vyrai tame reikale dalyvauja, jie irgi nori to paties rezultato, tad procese viską irgi turi išgyventi kartu su mumis, kad ir kaip ten viskas būtų.
auryte777 parašė:
Taip, taip. Aš irgi norėjau išlaukti ryškaus testo, visą savaitę nieko nesakiau, galvoju iš karto bus geros naujienos. Bet va pasidarius kraują ir sužinojus, kad ti…
faktas. Kodel mes vienos turim kentėti ir liūdėti, čia bendras tikslas ir bendrai reikia eiti, ar gerai ar blogai, viską kartu žinoti.
Maniškis maldauja, kad testą daryčiau kartu su juo, vos isvarau už durų. 😂😂😂 aišku gražu padaryti staigmena, bet planuojant intensyviai ir ilgai tai labai sunku 😔
vazi parašė:
faktas. Kodel mes vienos turim kentėti ir liūdėti, čia bendras tikslas ir bendrai reikia eiti, ar gerai ar blogai, viską kartu žinoti.
Taip ir turetu but palaikymas max. Kai as pastojau ir parodziau testa kuriame jis nifiga nieko nemate bet kaip dziaugesi, tyliai lauke rytinio, o kai parodziau rytini neliko dvejoniu jokiu. Nebuciau islaukus niekaip ilgiau😁 Ir labai dziaugiuosi kad visa kelia ejom kartu nematau prasmes slepti iki vizitu
auryte777 parašė:
Gal kuri iš savo patirties galite pasakyti, kiek laiko po biocheminio pagaliau testai nieko nerodys? Šiandien nors ir mm, bet dar rodo // ir akių laužyti nereikia.…
Man +- po savaitės buvo tuščia visiškai
gal priklauso ant kiek daug buvo pakilęs hcg.
Clever parašė:
Man +- po savaitės buvo tuščia visiškaigal priklauso ant kiek daug buvo pakilęs hcg.
Mano atveju žiauriai mažas hcg 6.31 (žemiausia norma nuo 5.8 mui)... Manau, net keista, kad dar kažką rodo.
auryte777 parašė:
Mano atveju žiauriai mažas hcg 6.31 (žemiausia norma nuo 5.8 mui)... Manau, net keista, kad dar kažką rodo.
6.31- cia vienas vienintelis HCG tyrimas ir rodiklis?
Nes nt rodo tik nuo 10(jautriausi), esant nestumui.
6 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai