Ingius68 parašė:
Na ziuriesim kas is to iseis jo labiau kad iki mm laiko dar yra 😁
Aga laukiu nes tikrai matosi man. Aišku foto reik pasiartinti,bet matosi.
Ingius68 parašė:
Na ziuriesim kas is to iseis jo labiau kad iki mm laiko dar yra 😁
Aga laukiu nes tikrai matosi man. Aišku foto reik pasiartinti,bet matosi.
Kristinaluna838 parašė:
Kokie požymiai ? Nes mūsų mm panasiai. Man turejo būt 8-10. Testo dar nedariau bijau. Bet mm dar nėra .
Padidėjusi krūtinė, labai skaudūs speneliai, ypač rytais 🥴 pilve lyg pamaudžia šiek tiek, tai sudūria.. daugiau nieko ypatingo 🤷♀️
Tomyyt parašė:
Tai va, labai blogas apšvietimas, ne kada testus darau prekybos centro wc 😂 žodžiu, sunku čia pagaut buvo, realiai matėsi geriau, bet ten apšvietimas 🥴
Ir aš matau 🤩🤩🤩
Tomyyt parašė:
Padidėjusi krūtinė, labai skaudūs speneliai, ypač rytais 🥴 pilve lyg pamaudžia šiek tiek, tai sudūria.. daugiau nieko ypatingo 🤷♀️
Supratau. Na lauksiu ryškesnio testo jūsų .
Mergaitės, labai tikiu ir norėčiau, kad būtų.. žodžiu, po kokių poros dienų, pasidarysiu dar vieną latvišką testuką, o tada pasirodysiu 😁 tada žiūrėsim, kaip čia bus..
Jetau, kiek džiaugsmo būtų, ne tik man, bet ir maniškiui, išvažiuosim su juo sekmadienį keturiom diemom atostogų, per atostogas ir pasakyčiau.. 🥺
Kristinaluna838 parašė:
Supratau. Na lauksiu ryškesnio testo jūsų .
Labai tikiuosi, kad bus tas ryškenis..vilties suteikė, kai penktadienį nebuvo nieko dar, o šiandien jau yra blanki juostelė 🥺
Tomyyt parašė:
Labai tikiuosi, kad bus tas ryškenis..vilties suteikė, kai penktadienį nebuvo nieko dar, o šiandien jau yra blanki juostelė 🥺
Atneškit gerų žinių! Labai padeda įkvėpti naujai oro
Saulėlydis parašė:
Tomyyt, labai linkiu,kad šįkart viskas būtų gerai ir sulauktumėt savo džiaugsmelio![]()
💛💛💛 Labai būčiau laiminga.. nes toks liūdesys buvo po praeito mažiuko netekties, tai laiminga iki dangaus būčiau... 🥺
secret996 parašė:
Atneškit gerų žinių! Labai padeda įkvėpti naujai oro
Na, nuo manęs tai nepriklauso, bet būtinai su Jumis pasidalinsiu.. juk prieš beveik metus, šita kelionė su Jumis visomis ir prasidėjo 💛
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai