Krasula parašė:
Sveikinimai ❤️
Atrodo mūsų ir dpo ir testų ryškumas vienodas
Šiandien mažiau ryškus nei vakar...
Krasula parašė:
Sveikinimai ❤️
Atrodo mūsų ir dpo ir testų ryškumas vienodas
Šiandien mažiau ryškus nei vakar...
Pipirelis parašė:
Aš atsrgiai vertinčiau 7 dpo testus. Statistiškai mažiau nei procentas implantuojasi 6dpo. 🤪
Taip, bet man parodė 7DPO. 😀
Pipirelis parašė:
Aš atsrgiai vertinčiau 7 dpo testus. Statistiškai mažiau nei procentas implantuojasi 6dpo. 🤪
Oi vertinu tikrai atsargiai ir kolkas neprisisvajoju☺️ Prieš pora dienų tepliojo, dabar 7-8 dpo, bet imu trumpesnį laiką, nes tiksliai nežinau, kuri tiksliai buvo ta
Tai tas tepliojimas ir davė azartą pažaist su testukais...🙈
Belisima1 parašė:
Taip, bet man parodė 7DPO. 😀
Smagu, kad pasitvirtino 🥰 Kolkas žiūriu atsargiai, bet žinoma norėtųsi, kad būtų tiesa 🤭
Sveikos, o mano isdurnejimas auksciausio lygio prasidejo. Sedziu ir juokiuos pati is saves. Apsisiojau siandien testa, aisku, kad neigiamas. Juk tik 16 cd siandien 🤣🤣🤣🙈🙈🙈 planavau ketvirtadieni siaip gadint pirma. Bet vakar uzsipirkau tai butinai siandien gadint reikejo 🤦♀️ nors sisiodama zinojau, kad nieko nebus. Paskuj taip intensyviai ziurejau i ji, kad vos akiu nesusilauziau🤭 labai norejau pona vaoduokli pamatyt 🙈 Visoms grazaus sekmadienio 😊
Dreamland parašė:
Nu kaip idomiai, o slapimas jau koncentruotas buvo? As is tu kur kas pusvalandi varineja i wc 😅
Na taip, bent pusę nakties išlaikytas 😁 po kelių dienų ganėtinai ryškių, darytų apie 12 val., pasidariau ryte tai vos širdis nesustojo, nes gerokai blankesnis buvo 🙈 pabandžiau paskui vėl apie 12 val padaryti, tai vėl buvo ryškus 😁
Vivien parašė:
Sveikos merginos, man 4sav ir zigiuoju i 5 😊 kiek skaitau daugeliui is jusu dar testukai nerodo, o man rode labai ryskiai jau prieš daugiau nei savaite, tai yra 9 d…
Nežinau kokio ryškumo būtų buvę prieš mm, bet mm dieną tęstinė juostelė buvo ryškesnė už kontrolinę, hcg buvo beveik 900. Buvo dvi puslytės nepilnai 5 sav., deja 6 sav. jau bebuvo tik viena... bet , kad gali būti dvynukai, tai tikrai
Čia su pirmu nėštumu.
Mili01 parašė:
Sveikos, o mano isdurnejimas auksciausio lygio prasidejo. Sedziu ir juokiuos pati is saves. Apsisiojau siandien testa, aisku, kad neigiamas. Juk tik 16 cd siandien …
Visom būna tokių ir kitokių išdurnėjimų, taip, kad ne viena esat! ♡
13 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai