Uogelė15 parašė:
Rėkianti ta juostele tai kur jau ji dings 😀😀
As savaite kai velavo dariausi🤣 cia smegenys ramybes neduoda 😁
Uogelė15 parašė:
Rėkianti ta juostele tai kur jau ji dings 😀😀
As savaite kai velavo dariausi🤣 cia smegenys ramybes neduoda 😁
Evitaa parašė:
Kolkas jaučiuos įprastai, kartais lengvas šleikštulys apima, bet daugiausia rytais ir kai mašinoj veža vyras 😁 o šiaip laukiu kolkas vizito, šeštadienį važiuosiu pr…
Nu pagal įkeltą testą tai Jūs net labai nėščia! Kaip faaaainai žiauriai sveikinu!!!🤩🤩🤩💖 viskas bus gerai, aš net neabejoju😊
kjustina659 parašė:
Gal kur matet akcijų testams? 😃
Benu vaistinėj dabar Livsane 1+1, bet jei neklystu tik iki rugpjūčio pabaigos galioja šita akcija
Dreamland parašė:
Grazu ziuret tokie ryskuoliai 🤩
O aš vis laukiu kada bus gi ryškesnė už kontrolinę, bet nesulauksiu turbūt, vyras jau pizdi duoda, kam dar testuojuos 😂😂🙈
Indrajja parašė:
Nu pagal įkeltą testą tai Jūs net labai nėščia! Kaip faaaainai žiauriai sveikinu!!!🤩🤩🤩💖 viskas bus gerai, aš net neabejoju😊
Ačiū ❤️
bet iš simptomų nesijaučiu neščia, papus vis minkau bet nieko 🤣🤣🤣🤣
Sveikos merginos
po 9 mėnesių pertraukos, grįžtų ir aš prie planavimo
tik šį kartą jis dėja bus kitoks, IVF pagalba, nes per 2022 teko išoperuoti abu kiaušintakius
jau gerą savaitę skaitau jūsų forumą, ir labai džiugu už visas sulaukusias II, o dar labiausiai džiugina, kad tos - kurios planavo 2022 kartu su manim, kaip ir nematyti arba labai nedaug
esu prisijungus žinoma ir prie IVF, bet jei nesupyksite, norėsiu, kad ir man padėtumėte gaudyti vaiduokliukus 🙈
Vasara93 parašė:
Sveikos merginospo 9 mėnesių pertraukos, grįžtų ir aš prie planavimo
tik šį kartą jis dėja bus kitoks, IVF pagalba, nes per 2022 teko išoperuoti abu kiaušint…
Sveika sugrįžus, pamenu šiek tiek tave iš ankščiau kai vis tyliai pasekdavau forumą, linkiu kad ivf kelias būtų kuo lengvesnis ir sėkmingas 🌸❤️
Krasula parašė:
Naktinė akių mankšta 😁
Gal gali pritraukt biški arčiau? Neprisiartina normaliai pažiūrėt
❤️
10 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai