kiviukas parašė:
Daug vilčių nededu, nes testas tai tikrai brokuotas, dažai tiesiog taip subėgo panašiai į tą vietą, kur turėtų būti testinė juostelė![]()
Labai lauksim ziniu, Kiviuk, gal si menesi sekme tave aplankys😉🥰
kiviukas parašė:
Daug vilčių nededu, nes testas tai tikrai brokuotas, dažai tiesiog taip subėgo panašiai į tą vietą, kur turėtų būti testinė juostelė![]()
Labai lauksim ziniu, Kiviuk, gal si menesi sekme tave aplankys😉🥰
Normalūs simptomai pas jus. Jei klausiat ar nėštumą galima iš jų nuspėti, tai ne. Dar per anksti.
Kauniete33 parašė:
Sveikos merginos po ov antra diena skaudejo galva, siandien trecia diena po ov , truputi dar buvo galvos skausmas, tada paskaudejo sonus, nugara, zodziu simtomai t…
Pipirelis parašė:
Normalūs simptomai pas jus. Jei klausiat ar nėštumą galima iš jų nuspėti, tai ne. Dar per anksti.![]()
Na taip, tik taip niekad nebudavo. Tai viltis psichologiskai islenda.
Sveikos merginos!
Apibudinsiu savo situaciją ir aš.
Pirma paskutiniu mm diena 01.07.
01.15 buvau pas ginekologe, pasikalbeti dėl planuojamo leliuko, padarė LPL, ECHO IR paprasta tepineli, sulaukiau atsakymo 01.16 gavau ats, kad mato makšties uždegimą, baltosios išskyros, kurias ir aš pati pastebėjau bet nesureiksminau, nes jokių kitų simptomų nebuvo. Išrašė žvakučių, kurias liepe vartoti po mm.
18d. Turėjo but OV per ją ir 19,20,21 turėjom ❤️. Ar uždegimas negali įtakoti vaisiaus, jei įvyko pastojimas? Ar aplamai yra tikimybė, kad pastojau, neissigydzius? nes kai gavau ats. paklausiau gydytojos, tai ji tokiu lekstu balsu, atsidusus sako tai jo jo bandykit kas ten žino.
Tai as tai tikrai nzn 😊😏
Vover3 parašė:
Sveikos merginos!
pastoti galite, bet uždegimai gali sukelti persileidimą
Vover3 parašė:
Sveikos merginos!
Galit pastot, bet geriau butu kad pirma issigydytumet viska. Ziurekit kaip bus ciklo gale
sun1234 parašė:
Ar reikia kažkokius kriterijus atitikti, jog būtų galima nemokamai gauti? Gal reikia kokio siuntimo iš ginekologės? Mano vyras amžinai pavargęs, tai vaisingų dienų …
Čia kaip mes juokiames su vyru sakau" per seni esam " nors tik 26-27 m. 🤭🤭 Bet sakau jau tas gaminimas toks tikras gamybos procesas gaunasi kai reikia sekti dienas ir mylėtis pagal kalendorių todėl taip sunkiai ir gaminasi 🤭🤭 butume sakau 18-19 kai pfff kasdien be išimties būdavo sexas🤭🤭🤭
Ne manęs klausėt ,bet atsakysiu apie tą pratekamumą tai kitos maišo tą tyrimą. Yra pratekamumo tyrimas ,tai greita procedūra kur tiesiog suleidžia kontrastą arba putas ir per monitorių mato kaip tas skystis keliauja ir kokia būklė kiaušintakių. .. ar prateka ir pnš. Procedūra nemaloni ,bet pakenčiama.
Kita procedūra yra sudėtingesnė tai laparaskopija tai jau operarcija su narkoze ir jos metu jau pilvas prileidžiamas duju iš vidaus apžiūri gimdą,kiaušides .. patikrina pratekamumą .
Visos gali gauti nemokamą pratekamumo procedūra jei nepastoja metus ir daugiau gydytoja paskiria šį tyrimą ,jeigu jo metu mato ,kad kažkas įtartino yra paskiria laparaskopiją
Man asmeniškai yra atliktos abi procedūros,todėl kolkas gydytoja nesutinka vėl kartoji pratekamumo... Todėl galima jį betkada pasidaryti privačiai už pinigėlius 😊
Mamyteo parašė:
Čia kaip mes juokiames su vyru sakau" per seni esam " nors tik 26-27 m. 🤭🤭 Bet sakau jau tas gaminimas toks tikras gamybos procesas gaunasi kai reikia sekti dienas…
Tik norėčiau patikslinti, kad ne visur pratekamumo procedūra yra nemokama. Net jei nepastojate metus. Santarose Vilniuje reikia mokėti iš savo kišenės
Aušrelis parašė:
Tik norėčiau patikslinti, kad ne visur pratekamumo procedūra yra nemokama. Net jei nepastojate metus. Santarose Vilniuje reikia mokėti iš savo kišenės
Ooo gali būti 🤔 bet gal mažiau kainuoja nei privačiai ar tokia pat kaina? 😊
Kažkaip maniau ,kad neprivačiai visos turim šansą į nemokamą procedūrą. 😊
1 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai