_Raudonplaukė parašė:
Ačiū už pasidalinimą! O man dar laboratorijoje pasakė, kad bus šiandien :/ kitam kartui žinosiu.. kaip matau, daugelis renkasi antėja, dėl kokių priežasčių ten? Gre…
Visada atsakymai būna tą pačią dieną
_Raudonplaukė parašė:
Ačiū už pasidalinimą! O man dar laboratorijoje pasakė, kad bus šiandien :/ kitam kartui žinosiu.. kaip matau, daugelis renkasi antėja, dėl kokių priežasčių ten? Gre…
Visada atsakymai būna tą pačią dieną
_Raudonplaukė parašė:
Jei Kaune tai Via medica per 2-3 h atsiuncia iki pietu visad
_Raudonplaukė parašė:
Blemba, man synlab irgi šiandien neatsiuntė nieko, nors visad visad gaunu tą pačią dieną
gal kažkas strigo pas juos 🤔
kiviukas parašė:
Blemba, man synlab irgi šiandien neatsiuntė nieko, nors visad visad gaunu tą pačią dienągal kažkas strigo pas juos 🤔
Ir būtinai šiandien turejo užstrigti 😞 taip laukiau visą dieną.. na tikiuosi, kad rytoj ryte jau įkris.. mm taip ir nesulaukiau, nors šiandien turejo jau pasirodyti, tai kursto visokias viltis..
Dreamland parašė:
Nezliumbkit! Nieko cia blogo dar, ar teplioja? Ar yra kraujo? Ne tai ne, sedit ir puskuojat. Prg keiciasi isvien, ten toks sokinejantis hormonas, gal po 5 min jau 5…
Ačiū. Jūsų komentaras kažkaip nuramino mane🥺
Kauniete33 parašė:
Ir man kovo 4-5 mm. As jau testus va kiek pridarius, nes sunku patyket, nors ir kraujas jau rodo
Na man testas baltutėlis, tai manau ir šį ciklą sulauksiu mm 🙈
klajojanti parašė:
Ačiū. Jūsų komentaras kažkaip nuramino mane🥺
Dziaugiuosi!
Iewu parašė:
Nu va kaip tik gavau, ir kaip tik susirgau. Neliūdim ir Sėkmės naujuose cikluose, merginos, ateis vieną dieną ir pas mus stebuklas!🤞💕
Tikiuosi visos sekantį ciklą turėsim velykinius siurprizus 🤍
_Raudonplaukė parašė:
O jūs galit ir savo poliklinikoj pasidaryti šiuos tyrimus. Pvz Antakalnio poliklinika per kelias val atsakymus pateikia. Man atrodo ten ir iš gatvės atėjęs gali susimokėt ir pasidaryti. Žinoma negaliu 💯 garantuoti, bet galima pasiskambinti, jei pakeliui.
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai