2025.02.07 09:26 (prieš 1 m.)
FoxLady parašė:
Oj kaip smagu
Matau jau ilgai laukėte, kaip manote, kodėl šįkart pavyko?
Man kol kas tai kaip stebuklas atrodo, nes sausį tik 1 kart myliukas buvo dėl vyro komandiruočių.. 🙈 šiandien einu kraują priduot, kad įsitikinimu, kitaip nepatikėsiu.
O mano planavimo kelias ilgas, nes pirmus metus intensyviai neplanavome, o pastojus įvyko ankstyvas persileidimas 5sav. O 2024m. pradėję tikrai planuot, pastojau 3-iame cikle. Džiaugsmas neapsakomas buvo,
7sav išgirdus širdelę pranešėme artimiausiems, o 11sav echo prieš nipt tyrimą sužinojome, kad širdelė nustojo plakti tą pačią 7-ą savaitę-Nesivystantis.
Nuo tada praėjau ilgą skauda kelią- reikėjo išlaukti persileidimo, persileidus paaiškėjo, kad ne viskas išsivalė, tada sekė operacija, o po operacijos mm negrįžo 4mėn, o kiekvieną mėn, kai turėdavo ateiti mm, užeidavo gimdymo pobūdžio skausmai, kurių pakelti neidavo ir tekdavo vykti į priimamąjį. Atlikta begalė tyrimų, jų tarpe ir mrt ir nei vienas gydytojas nerado nei skausmo nei persileidimo priežasties.
Mėnesinės sugrįžo tik tada, kai, kaip aš sakau, susitvarkiau su savo galva ir skausmu, kurį nešiojau dėl persileidimo.
Gydytoja leido bandyti ir va..
Vis tik, baimių dabar daugiau nei džiaugsmo, tad jau pradedu vėl su savo galva tvarkytis 🙈😇