gabiju parašė:
Nu as dar turiu vilties nes su praeitu nestumu 10dpo vakare tik pasirode vos matoma juostele, o po 3d kraujas rode 68
Jum dar tik 9 dpo kitom dažnai parodo tik 10-12, viskas bus gerai 🤞🤞🌺
gabiju parašė:
Nu as dar turiu vilties nes su praeitu nestumu 10dpo vakare tik pasirode vos matoma juostele, o po 3d kraujas rode 68
Jum dar tik 9 dpo kitom dažnai parodo tik 10-12, viskas bus gerai 🤞🤞🌺
Nu laikom kumščius, bet nemeluosiu visa nakti vaidenosi man testai sapnuose, prabudau pradejo pilva sukti is to jaudulio nes maniau tikrai kazka pamatysiu o kai pamaciau baltą tikrai labai liudna pasidarė dingo nuotaika.. abu praeitus nestumus pavyko is 1 karto pagavus ov.. 😢
pupsika parašė:
Nemanau, kad verta darytis tyrimą. Kaip ir mano gydytoja sako, čia mados reikalas dabar tas hcg darymas 🤭 Nebent yra anksciau buve problemu, tada gal. Bet ir tai n…
Aš manau abu reikalingi. Nepamirškim kad ateina tokie laikai kad ir pastoti jau daug kam labai sunku, o dar tie nesivystantys... ir ne po vieną.. aišku galiu suklysti bet čia forume esu pastebėjus kelias paneles kurios pamatė krentantį hcg, guldė į ligoninę ir jom padėjo ❤️ geriau žinot ir padaryt viską negu visada laikyt gamtos atranka ❤️
gabiju parašė:
Nu laikom kumščius, bet nemeluosiu visa nakti vaidenosi man testai sapnuose, prabudau pradejo pilva sukti is to jaudulio nes maniau tikrai kazka pamatysiu o kai pam…
Man pirmagimį pavyko po 6mėn bandymų, su ektopiniu užteko vieno vienintėlio netyčiuko kai nei neplanavom, dabar 3 ciklas bandom😄 kaip skirtingai
pupsika parašė:
Nemanau, kad verta darytis tyrimą. Kaip ir mano gydytoja sako, čia mados reikalas dabar tas hcg darymas 🤭 Nebent yra anksciau buve problemu, tada gal. Bet ir tai n…
Tai tada nėra tikslo ir testų darytis kasdieną ir nervintis dėl ryškumo, nieko nepakeisi gi ... o šios mados dėka daug kas turi vaikų, nes tiesiog prižiūrimos daktarų, tyrimų dėka pvz pradeda naudoti progesterona, kurio trūkumo pasėkoje gali įvykti ankstyvas persileidimas . Bet žinoma galima ir pasitikėti natūralia gamtos atranka, abu variantai teisingi
Noelėėė parašė:
Man dukra irgi iš pirmo bandymo kibo bet dabar nuojauta sako kad teks palaukt,bet aš pozityviai žiūriu ,bus tai bus ši cikla nebus tai bus gal kita😊 atostogaujam …
Kuo maziau mastai tuo geriau 😀
Happy_days parašė:
Kuo maziau mastai tuo geriau 😀
Pritariu
Geriausia yra pasirūpinti "namais" žirniukui ir tiesiog mėgautis
mintys gali labai daug, ir kai jų daug organizmas yra strese
Pelėdžiukė85 parašė:
Man ir šiandien 5DPO, labai gerai jaučiuosiirgi nemanau, kad pavyko
Man tai vyras sako, kad gal kaip tik ženklas, kad nieko nejaučiu tai ir gerai 😃 sako anuos du jautei daug ir nieko... 😅
Happy_days parašė:
Labas vakaras man siandien 9dpo, jokiu pozymiu , krutines neskauda![]()
Labukas, tikiu, kad ims skaudeti veliau, man pradeda tik dabar tempimas jausmtis, o yra 15dpo
nenusiteikite blogam
13 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai