pink witch parašė:
Jei čia biosynex testas, tai dauguma jų rodo klaidingą teigiamą, pasidarykite kitą, kad tikrai įsitikintumėte.
aha šis , nes namie kito neturėjau..
pink witch parašė:
Jei čia biosynex testas, tai dauguma jų rodo klaidingą teigiamą, pasidarykite kitą, kad tikrai įsitikintumėte.
aha šis , nes namie kito neturėjau..
pink witch parašė:
Man nemelavo sie testai
Happy_days parašė:
Man nemelavo sie testai
Jei laukiatės tai tikrai nemeluoja nei vienas, bet jei neaišku tai čia patys blogiausi testai gaudyti vaiduoklius.. man 2 kartus teko darytis ir abu kartus melagiai buvo 😄😄 yra temose kur moteris su vandeniu darė ir teigiamą rodė 🤯🤯
Indriukas777 parašė:
Bandykit skambint daktarei kad pakomentuotų,imečiau foto į chat taip rašo,bet vistiek man nelb suprantami šiti tyrimai
Lelyte93 parašė:
Menesinies veluoja diena. Testas kaip Jusu
manymu? as lyg kazka matau, bet fotkese nieko.. teks laukti mm
Aš nematau 🤷♀️
LadyBubu parašė:
Bandykit skambint daktarei kad pakomentuotų,imečiau foto į chat taip rašo,bet vistiek man nelb suprantami šiti tyrimai
Tai aš pas ją keliausiu kitos savaitės pradžioje. Mane tenkina kad nk pakrito.
Maniosime parašė:
Jei laukiatės tai tikrai nemeluoja nei vienas, bet jei neaišku tai čia patys blogiausi testai gaudyti vaiduoklius.. man 2 kartus teko darytis ir abu kartus melagiai…
o dieve..
Man tokia situacija neaiški. Testas dzin, galima pasidaryt kitą. Bet niekaip neįkertu,kam man liepė gert progesteroną gydytoja..
Lelyte93 parašė:
o dieve..
Man tokia situacija neaiški. Testas dzin, galima pasidaryt kitą. Bet niekaip neįke…
O nėra galimybės pakartoti kito testo? Livsane juostelė, facelle droge juostelės, man niekada neteko vartoti progesterono, gal merginos patars? Aš tai tikrai testuko lėkčiau kito nusipirkti ir pasidaryti, išsklaidytų neramumus