pink witch parašė:
Jei čia biosynex testas, tai dauguma jų rodo klaidingą teigiamą, pasidarykite kitą, kad tikrai įsitikintumėte.
aha šis , nes namie kito neturėjau..
pink witch parašė:
Jei čia biosynex testas, tai dauguma jų rodo klaidingą teigiamą, pasidarykite kitą, kad tikrai įsitikintumėte.
aha šis , nes namie kito neturėjau..
pink witch parašė:
Man nemelavo sie testai
Happy_days parašė:
Man nemelavo sie testai
Jei laukiatės tai tikrai nemeluoja nei vienas, bet jei neaišku tai čia patys blogiausi testai gaudyti vaiduoklius.. man 2 kartus teko darytis ir abu kartus melagiai buvo 😄😄 yra temose kur moteris su vandeniu darė ir teigiamą rodė 🤯🤯
Indriukas777 parašė:
Bandykit skambint daktarei kad pakomentuotų,imečiau foto į chat taip rašo,bet vistiek man nelb suprantami šiti tyrimai

Lelyte93 parašė:
Menesinies veluoja diena. Testas kaip Jusu
manymu? as lyg kazka matau, bet fotkese nieko.. teks laukti mm
Aš nematau 🤷♀️
LadyBubu parašė:
Bandykit skambint daktarei kad pakomentuotų,imečiau foto į chat taip rašo,bet vistiek man nelb suprantami šiti tyrimai
Tai aš pas ją keliausiu kitos savaitės pradžioje. Mane tenkina kad nk pakrito.
Maniosime parašė:
Jei laukiatės tai tikrai nemeluoja nei vienas, bet jei neaišku tai čia patys blogiausi testai gaudyti vaiduoklius.. man 2 kartus teko darytis ir abu kartus melagiai…
o dieve..
Man tokia situacija neaiški. Testas dzin, galima pasidaryt kitą. Bet niekaip neįkertu,kam man liepė gert progesteroną gydytoja..
Lelyte93 parašė:
o dieve..
Man tokia situacija neaiški. Testas dzin, galima pasidaryt kitą. Bet niekaip neįke…
O nėra galimybės pakartoti kito testo? Livsane juostelė, facelle droge juostelės, man niekada neteko vartoti progesterono, gal merginos patars? Aš tai tikrai testuko lėkčiau kito nusipirkti ir pasidaryti, išsklaidytų neramumus
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai