Mazoji neziniuke parašė:
Merginos kreipiuosi į jus, ciklas 30d, šiandien atliktas kraujo tyrimas CD25.. turbūt jau pagal Pgr atsakymą šį ciklą paleisti ir laukti ateinančių mm? Ciklas skati…
Nesilaukiate. HCG tai puikiai parodo.
Mazoji neziniuke parašė:
Merginos kreipiuosi į jus, ciklas 30d, šiandien atliktas kraujo tyrimas CD25.. turbūt jau pagal Pgr atsakymą šį ciklą paleisti ir laukti ateinančių mm? Ciklas skati…
Nesilaukiate. HCG tai puikiai parodo.
Nepasiduodanti parašė:
Maniškis paskutinėm dienom ateina. Tiesa,įsitaiso šalia ant minkšto kampo prieš tv,bet tai yra nerealiai daug,nes pas mane prieglaudinukas. Parsivežiau jį 3metų jau…
🥰
Indriukas777 parašė:
Dėl limfocitų tai nežinau, bet kiek teko domėtis NK (dariausi ir aš kažkada tuos imunologinius tyrimus), tai nk kraujyje pastojimui turi būti max ~12 ar kažkas panašaus. Bet jeigu tik neseniai vaistai pradėti, tai dar reikia laiko manyčiau, nėra lengva tuos nk tvarkytis
Noelėėė parašė:
Sveikos, ov testų nenaudoju bet pagal programele šiandien rodo kad ov turėtų būti , darbai atlikti tai bus labai įdomu laukti liepos pradžios🤭
Tai programėlė tiksliai nepasakys kas kaip yra, nebent reguliarus ciklas kaip iš vadovėlio 🤭 As kol testu nedariau, tai irgi pasiklioviau programelem ir tik testu pagalba pasirode visai kitaip 😁
pupsika parašė:
Tai programėlė tiksliai nepasakys kas kaip yra, nebent reguliarus ciklas kaip iš vadovėlio 🤭 As kol testu nedariau, tai irgi pasiklioviau programelem ir tik testu p…
Kiekviena men per pora dienu svyruoja bet ir su dukra nesekiau iš pirmo bandymo pavyko tai įdomu kaip dabar bus😀 bet stebūklo šį kartą kažkodėl nesitikiu😀😀
Noelėėė parašė:
Kiekviena men per pora dienu svyruoja bet ir su dukra nesekiau iš pirmo bandymo pavyko tai įdomu kaip dabar bus😀 bet stebūklo šį kartą kažkodėl nesitikiu😀😀…
Su dukra as ir nieko nesekiau, jokiu programeliu nebaudojau ir nezinojau kada vaisingas langas 😁 is pirmo karto pavyko taip pat 🤭
pupsika parašė:
Su dukra as ir nieko nesekiau, jokiu programeliu nebaudojau ir nezinojau kada vaisingas langas 😁 is pirmo karto pavyko taip pat 🤭
Ha ,geeeras😀😀 bet sakau kažkodėl nuojauta sako kad šį karta ilgiau teks palaukti😀😀
Nepasiduodanti parašė:
Maniškis paskutinėm dienom ateina. Tiesa,įsitaiso šalia ant minkšto kampo prieš tv,bet tai yra nerealiai daug,nes pas mane prieglaudinukas. Parsivežiau jį 3metų jau…
Koks nerealus 😍
barbytukas parašė:
Dėl limfocitų tai nežinau, bet kiek teko domėtis NK (dariausi ir aš kažkada tuos imunologinius tyrimus), tai nk kraujyje pastojimui turi būti max ~12 ar kažkas pana…
Viską žinau dėl nk. Su 19% buvau pastojus. Tam netrukdė tik kad nesivystė. Jį tikrinu ar krenta nes K nori pridėti imunoglobiliną 👌 tik va nežinau dėl tų limfocitų, bet ginė manau pakomentuos
2 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai